Neler Yeni

Öneri Çift el Kullanımına uygun mouse

Silverdin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Altunbaş
Merhaba şuan G502 kullanıyorum.
Oyun olarak Cs2 oynuyorum.
Yavaş yavaş sorunlar yaratmaya başladı.
Şuan icin 2000 lira butcem var.
Özellikle, solak oldugum için çift el kullanimina uygun gaming mouse almayi dusunuyorum.
Kablosuz olursa çok iyi olur butceyi esnetebilirim.

Bu konuda yardim ederseniz sevinirim.

Neden sol ele uygun istiyorsun diyenler olabilir. Oyunlarda milimetrik hareketleri yapmam cok zor oluyor bunun sebebinide solak olarak sag elle fare kullanimi diye dusunuyorum.
Oyle degilse zaten eskisi gibi kullanirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Ayyıldız
Bende solağım fakat fareyi çok rahat sağ elimle kullanabiliyorum neden milimetrik hareketlerde sıkıntı yaşadığını düşünüyosunki

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet

Silverdin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Altunbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende solağım fakat fareyi çok rahat sağ elimle kullanabiliyorum neden milimetrik hareketlerde sıkıntı yaşadığını düşünüyosunki
Sag elle bende çok iyi sorunsuz fare kullanıyorum genel kullanimda hic bir problem yok zaten.
Oyunlarda ozellikle cs de bu problemi yasiyorum, mesela tabanca ellerinde aimi oyuncuya goturdum kafasinin 3mm yanina geldi diyelim, 3 milimetrik kaydirma hareketini yapmak bana zor geliyor sanki fare çok agir da el hareket ettiremiyor gibi.
Dpi artirmak bir derece cozum saglar ama bu sefer genel oynanisi etkiliyor.

Fare alacakken iki kolu destekleyen bir model alip deneyeyim dedim en kotu tecrube olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Ayyıldız
Sag elle bende çok iyi sorunsuz fare kullanıyorum genel kullanimda hic bir problem yok zaten.
Oyunlarda ozellikle cs de bu problemi yasiyorum, mesela tabanca ellerinde aim oyuncuya goturdum kafasinin 3mm yanina geldi diyelim o milimetrik kaydirma hareketini yapmak bana zor geliyor sanki fare çok agir da el hareket ettiremiyor gibi.
Dpi artirmak bir derece cozum saglar ama bu sefer genel oynanisi etkiliyor.

Fare alacakken iki kolu destekleyen bir model alip deneyeyim dedim en kotu tecrube olur.
Bence biraz tribe sokmuşsun kendini bu işler çalışma ve tekrarla gelişir zamanında çok cs oynadım lem'dim şimdide valorant oynuyorum 7000 sıralamam lolde gm bazı şeyler kafada biter kasma bu kadar

Silverdin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Altunbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence biraz tribe sokmuşsun kendini bu işler çalışma ve tekrarla gelişir zamanında çok cs oynadım lem'dim şimdide valorant oynuyorum 7000 sıralamam lolde gm bazı şeyler kafada biter kasma bu kadar
Kastigim yok yeni fare alacakken cift el icin simetrik fare ariyorum.
Sadece sebebini yazdim, e sporcu degilim tribe girecek bir durum zaten yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Ayyıldız
1726155253448.png

bol şans

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Fırat divitci
g305 lightspeed. Simetrik bir fare. Sağa veya sola çıkıntısı yok sadece 2 tane tuşu var onlar sol tarafta kullanmazsın onları olur biter.

Grkemyy

80+
Merhaba şuan G502 kullanıyorum.
Oyun olarak Cs2 oynuyorum.
Yavaş yavaş sorunlar yaratmaya başladı.
Şuan icin 2000 lira butcem var.
Özellikle, solak oldugum için çift el kullanimina uygun gaming mouse almayi dusunuyorum.
Kablosuz olursa çok iyi olur butceyi esnetebilirim.

Bu konuda yardim ederseniz sevinirim.

Neden sol ele uygun istiyorsun diyenler olabilir. Oyunlarda milimetrik hareketleri yapmam cok zor oluyor bunun sebebinide solak olarak sag elle fare kullanimi diye dusunuyorum.
Oyle degilse zaten eskisi gibi kullanirim
Ben solağım, topa solla vurur, yemeği solla yer, klavyeyi iki elimle ve mouse yi sağ elimle kullanırım :D bende böyleyim :D

Top Bottom