Neler Yeni

Cift kanal bellek fps

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökberk Karabağ
Arkadaşlar bende şu an mevcut bir 8gb ram var hikayeli oyunlarda 16gb ramin fps arttırdığını biliyorum ancak ben Genelde valorant lol gibi oyunlar oynuyorum simdi bir 8gb daha almayı düşünüyorum ama kafamda birkaç soru var.Mesela çift kanal yapmam valorantta yaşadığım anlık fps düşüşlerini kesicekmidir veya fpsmi arttiricakmidir.Deneyimi olan arkadaslar yazarsa sevinirim

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Arkadaşlar bende şu an mevcut bir 8gb ram var hikayeli oyunlarda 16gb ramin fps arttırdığını biliyorum ancak ben Genelde valorant lol gibi oyunlar oynuyorum simdi bir 8gb daha almayı düşünüyorum ama kafamda birkaç soru var.Mesela çift kanal yapmam valorantta yaşadığım anlık fps düşüşlerini kesicekmidir veya fpsmi arttiricakmidir.Deneyimi olan arkadaslar yazarsa sevinirim
çift kanal ram her türlü iyidir knk fps attırabilir ama anlık drop yemeni etkilermi bilmiyorum işlemcin apu işlemciyse kesinlikle çift kanal yapman gerekiyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin
Drop sorunun kesilecektir hocam. FPS'e de biraz katkısı olacaktır. Şuan kullandığın RAM marka model nedir?

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
fps katkısı gözle görülür şekilde olur emin ol :), (arkadaşım ve kuzenimden deneyimliyim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökberk Karabağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Drop sorunun kesilecektir hocam. FPS'e de biraz katkısı olacaktır. Şuan kullandığın RAM marka model nedir?
Geil evo spear 3200 mhz cl 16 islemcim apu degil ryzen 3 4100 rx 6400 sistem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar droptan kastım şu 144hz monitörüm var anlık skiller kullanildiginda fpsim 160 170den 100e kadar düşebiliyor ram bu düşüşü azda olsa etkilermi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin
Geil evo spear 3200 mhz cl 16 islemcim apu degil ryzen 3 4100 rx 6400 sistem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar droptan kastım şu 144hz monitörüm var anlık skiller kullanildiginda fpsim 160 170den 100e kadar düşebiliyor ram bu düşüşü azda olsa etkilermi?
Aynı RAM'den bulabilirsen al hocam. Bulamazsan 3200 MHz C16 RAM alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,127
Üyeler
164,443
Son üye
clafwq
Top Bottom