Çift monitör alt tab sorunu

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
Monitörü yeni aldım ve kurdum. Oyun oynarken 2. monitörde mouse kullanınca ana monitör de alt tab atıyor bunu nasıl düzeltirim?

Bildiğim kadarıyla maalesef çözümü yok bende aynı durumdan mağdurum : (

pencereli tam ekran moduna al. hzde sıkıntı oluyorsa:

displayfusion programını indir. ayarları yapınca ctrl+enter yaptığın pencere diğer monitöre tıklayınca etkilenmiyor. ücretsiz sürümünde bu özellik var diye hatırlıyorum. beğenince steamden 20-30 liraya almıştım :d

Pencereli tam ekran yap. CSyi değişik çözünürlüklerde oynuyorsan nvidia denetim masasından çözünürlüğü değiştir oyuna girmeden her girişinde.

Pencereli tam ekran yap. CSyi değişik çözünürlüklerde oynuyorsan nvidia denetim masasından çözünürlüğü değiştir oyuna girmeden her girişinde.
amd ekran kartı hocam maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

displayfusion programını indir. ayarları yapınca ctrl+enter yaptığın pencere diğer monitöre tıklayınca etkilenmiyor. ücretsiz sürümünde bu özellik var diye hatırlıyorum. beğenince steamden 20-30 liraya almıştım :d
bir deneyeyim hocam teşekkürler.

hocam dual monitor tools diye bir program denemiştim aynı işe yarıyor galiba belli bir kısayola basınca yan monitöre geçmiyor mouse ama alt tab sorununa çözüm olmamıştı.

amd ekran kartı hocam maalesef

bir deneyeyim hocam teşekkürler.

hocam dual monitor tools diye bir program denemiştim aynı işe yarıyor galiba belli bir kısayola basınca yan monitöre geçmiyor mouse ama alt tab sorununa çözüm olmamıştı.
AMD'de de var o ayar.

şimdi olay şu şekilde oyun açıkken ve mouse imleci oyunda gözüküyorken, diğer monitörde herhangi bir yere tıklarsanız ve oyun tam ekran modundaysa oyunu kesinlikle alta alır ve bu böyledir. pencereli tam ekranda ise alta almaz pencere açık kalır ve tıklayınca hemen oyuna döner. eğer sorunun oyunda kafanı çevirirken (yani mouse imleci aktif değilken) oluyorsa çözünürlükle alakalı oyunun buga girmişte olabilir. sonuç olarak bu herkeste bu şekilde yan monitröde bir işlem yapıyorsanız ve önünüzde tam ekranda bir oyun açık ise bunun alta alınması kaçınılmaz. Eğer alt tab uzun sürüyorsa ve rahatsız oluyorsan da tam ekran pencereli modu tercih edebilirsin. (tabi performans kaybı yaşamayacaksan)

valla o programı bilmiyorum ama displayfusion alttab sorununu çözüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,477
Üyeler
185,738
Son üye
beratjix
Geri