Mehmed emin Tosun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
Monitörü yeni aldım ve kurdum. Oyun oynarken 2. monitörde mouse kullanınca ana monitör de alt tab atıyor bunu nasıl düzeltirim?
oyun ayarlarından tam ekran olarak ayarladın mıMonitörü yeni aldım ve kurdum. Oyun oynarken 2. monitörde mouse kullanınca ana monitör de alt tab atıyor bunu nasıl düzeltirim?
evet tam ekran. Pencereli tam ekran yapınca 60hz oluyo başka bir çözüm yok mu?oyun ayarlarından tam ekran olarak ayarladın mı
amd ekran kartı hocam maalesefPencereli tam ekran yap. CSyi değişik çözünürlüklerde oynuyorsan nvidia denetim masasından çözünürlüğü değiştir oyuna girmeden her girişinde.
bir deneyeyim hocam teşekkürler.pencereli tam ekran moduna al. hzde sıkıntı oluyorsa:
displayfusion programını indir. ayarları yapınca ctrl+enter yaptığın pencere diğer monitöre tıklayınca etkilenmiyor. ücretsiz sürümünde bu özellik var diye hatırlıyorum. beğenince steamden 20-30 liraya almıştım :d
hocam dual monitor tools diye bir program denemiştim aynı işe yarıyor galiba belli bir kısayola basınca yan monitöre geçmiyor mouse ama alt tab sorununa çözüm olmamıştı.pencereli tam ekran moduna al. hzde sıkıntı oluyorsa:
displayfusion programını indir. ayarları yapınca ctrl+enter yaptığın pencere diğer monitöre tıklayınca etkilenmiyor. ücretsiz sürümünde bu özellik var diye hatırlıyorum. beğenince steamden 20-30 liraya almıştım :d
AMD'de de var o ayar.amd ekran kartı hocam maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir deneyeyim hocam teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dual monitor tools diye bir program denemiştim aynı işe yarıyor galiba belli bir kısayola basınca yan monitöre geçmiyor mouse ama alt tab sorununa çözüm olmamıştı.
hocam dual monitor tools diye bir program denemiştim aynı işe yarıyor galiba belli bir kısayola basınca yan monitöre geçmiyor mouse ama alt tab sorununa çözüm olmamıştı.