Neler Yeni

Çift Monitör Ekran gelmiyor

Boracvd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bora Ali Çavdar
Arkadaşlar ekran kartım r5 220 çift monitör kullanmak için dönüştürücü aldım bir iki gündür sorunsuz kullanırken yanlışlıkla bir ayarı bozdum ve hiçbir şekilde görüntü alamadım sonra format attım düzeldi drive boosterdan( ekran kartı driveri değil o güncel) güncelleme yaparken yine gitti format attım ama gelmedi sorun nedir

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar ekran kartım r5 220 çift monitör kullanmak için dönüştürücü aldım bir iki gündür sorunsuz kullanırken yanlışlıkla bir ayarı bozdum ve hiçbir şekilde görüntü alamadım sonra format attım düzeldi drive boosterdan( ekran kartı driveri değil o güncel) güncelleme yaparken yine gitti format attım ama gelmedi sorun nedir
oralardan driver yükleme yapma kanka bu arada nasıl gidiyor ekranlar?

Boracvd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bora Ali Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oralardan driver yükleme yapma kanka bu arada nasıl gidiyor ekranlar?
Knk vga girişliden görüntü alıyorum ama hdmidan alamıyorum TV'ye gittim taktım verdi görüntü ama ikinici monitörde dönüştürücü var normal kullanıyordum şimdi gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk vga girişliden görüntü alıyorum ama hdmidan alamıyorum TV'ye gittim taktım verdi görüntü ama ikinici monitörde dönüştürücü var normal kullanıyordum şimdi gelmiyor
Monitör sorunsuz vgadan denedim oldu dönüştürücuyude laptop da denedim oldu

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör sorunsuz vgadan denedim oldu dönüştürücuyude laptop da denedim oldu
acaba kanka çalışma şeklini mi ayarlamadın?
1676564384347.png

1676564400375.png

1676564415947.png

Top Bottom