Neler Yeni

Yardım Çift monitör mü tek monitör mü ? Ankete katılın lütfen.

Hangisi sizce ?

• TEK MONİTÖR - 26.5 inç 2K Oled ( hem hikâyeli oyun için hem rekabetçi oyun için )

• ÇİFT MONİTÖR - 32 inç 4K Oled ( hikayeli oyun için ) / 24 inç 540 Hertz TN panel (rekabetçi için)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

medusa1

80+
Arkadaşlar merhaba. Oled monitöre geçiş yapacağım. Extradan rekabetçi oyunlar için bir monitöre daha ihtiyacım var mı bilemedim . Bazıları gerek var diyor , bazıları da gerek yok diyor. Ben de anket yapıp anket sonucuna göre kararımı verip sipariş geçmek istedim . Ankete katılırsanız ve extradan yorum yaparak fikir verirseniz minnettar olurum.

Çift monitör yaparsam 90 bin TL tutuyor.

Tek monitör yaparsam 45 bin TL tutuyor.

Son düzenleme:

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yusuf Karayer
Arkadaşlar merhaba. Normalde çift monitör düşünüyordum fakat bir önceki açtığım konuda bazı arkadaşlar tek monitör olarak 2k oled al dediler ve kararsız kaldım. Ben de anket yapıp anket sonucuna göre kararımı vermek istedim. Ankete katılırsanız , ve extradan yorum yaparak fikir verirseniz minnettar olurum.

Bütçe varsa tabii ki çift daha iyi duruyor.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe varsa tabii ki çift daha iyi duruyor.
Hocam bütçe var tabi fakat 45 bin lira fazladan vermenin bana ne gibi artısı olacak sizce ? Hikayeli oyunlarda 2k değil de 4k oynamış olacam. Tek fark bu aslında. 2k ile 4k arasında ciddi fark var mı ?

Son düzenleme:

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yusuf Karayer
Hocam bütçe var tabi fakat 45 bin lira fazladan vermenin bana ne gibi artısı olacak sizce ? Hikayeli oyunlarda 4k değil de 2k oynamış olacam. Tek fark bu aslında. 2k ile 4k arasında ciddi fark var mı ?
Hocam çift monitör seçenekte 4K yazılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre sonkaya
Arkadaşlar merhaba. Normalde çift monitör düşünüyordum fakat bir önceki açtığım konuda bazı arkadaşlar tek monitör olarak 2k oled al dediler ve kararsız kaldım. Ben de anket yapıp anket sonucuna göre kararımı vermek istedim. Ankete katılırsanız , ve extradan yorum yaparak fikir verirseniz minnettar olurum.

tek monitör yanına buyuk tablet ben oyle yaptım daha hos oluyor tabı sen cıft monıtoru ne ıcın kullanacaksın ben yanı sıra fılm dıscord kullanıyorum

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek monitör yanına buyuk tablet ben oyle yaptım daha hos oluyor tabı sen cıft monıtoru ne ıcın kullanacaksın ben yanı sıra fılm dıscord kullanıyorum
Hocam çift monitör alırsam 4k oledi hikayeli oyunlarda öbürünü rekabetçi oyunlar için. Fakat buna gerek var mı onu düşünüyorum . 2k oled ile 4k oled arasında ne kadar fark var mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre sonkaya
Hocam çift monitör alırsam 4k oledi hikayeli oyunlarda öbürünü rekabetçi oyunlar için. Fakat buna gerek var mı onu düşünüyorum . 2k oled ile 4k oled arasında ne kadar fark var mesela
saglam bı sıstem olması lazım bende 2 k var ve cok tatmın edıyor 4k ıle de oynadım DEĞMEZ emin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom