Yardım Çift monitör nasıl konumlandırılmalı , kullananlar var mı ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Beyler bir tane hikayeli oyun için monitörüm var. Bir tane de rekabetçi oyun için alacam. Masanın tam ortasına monitörlerden birini koyarsam diğerini nasıl koyacam ? Üste koyim birini desem olmuyor , yana koyim desem gene olmuyor. Çünkü bi rekabetçi oynuyorum bi hikayeli oynuyorum. Tam karşımda olması lazım iki monitör de. Nası bi çözüm bulabilirim bu duruma sizce ?

Monitör kolu taktım ben ikisine de

Hocam aynı senin mantıkta kullanıyorum 2 monitörüm var biri 240hz 24 inç diğeri 2k 27 inç 24 olanı altta 27 olan üstte altlı üstlü konumlandırdım hikaye geçersem üstteki monitörü öne alıyorum mis gibi sistem :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önrnek olarak böyle gösterebilirim üst olan H100 altta ki f80 standla kullanıyorum

Ekler

• 479890667_9387071444693424_4871836159082483898_n.jpg
    479890667_9387071444693424_4871836159082483898_n.jpg
    56.8 KB · Hit: 43
Hocam aynı senin mantıkta kullanıyorum 2 monitörüm var biri 240hz 24 inç diğeri 2k 27 inç 24 olanı altta 27 olan üstte altlı üstlü konumlandırdım hikaye geçersem üstteki monitörü öne alıyorum mis gibi sistem :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önrnek olarak böyle gösterebilirim üst olan H100 altta ki f80 standla kullanıyorum
Hocam tam da böyle bir şey düşünüyordum bende. Şöyle bir durum var , hikayeli oyun için kullandığım monitör 32 inç. Rekabetçi için alacağım monitör ise 24 inç. Şimdi ben bu 24 inçi sizinki gibi alta koymayı düşünüyorum. Çünkü rekabetçi oyunlarda monitör bana yakın olması lazım. 32 inçlik monitörümü ise üste koyarsam eğer nasıl onu öne alacam onu anlayamadım ben. Bir de 32 inç yukarda duracağı için nasıl kullanacam onu ? Yukarıya bakacam diye boynum ağrır. Aşağı da çekemem 24 inç olacak orada. Kafam allak bullak yeminle ya.

Hocam tam da böyle bir şey düşünüyordum bende. Şöyle bir durum var , hikayeli oyun için kullandığım monitör 32 inç. Rekabetçi için alacağım monitör ise 24 inç. Şimdi ben bu 24 inçi sizinki gibi alta koymayı düşünüyorum. Çünkü rekabetçi oyunlarda monitör bana yakın olması lazım. 32 inçlik monitörümü ise üste koyarsam eğer nasıl onu öne alacam onu anlayamadım ben. Bir de 32 inç yukarda duracağı için nasıl kullanacam onu ? Yukarıya bakacam diye boynum ağrır. Aşağı da çekemem 24 inç olacak orada. Kafam allak bullak yeminle ya.
Hocam ben altta ki olanı kullanmayacağım zaman yan tarafa gelecek şekilde koyuyorum üstteki monitörü aşağı indiriyorum

Hocam ben altta ki olanı kullanmayacağım zaman yan tarafa gelecek şekilde koyuyorum üstteki monitörü aşağı indiriyorum
Doğru gerçi alttakini yana kaydırıp üstteki monitörü aşağıya indirip öne çekersek olabilir. Valla çok saolun hocam düşünemedim ben bu senaryoyu :D Son bir sorum olacak size. Bende şuan h100 var aynı sizinki gibi. Bir de uzatma aparatı aldım aynı yerden. Sanırım bu sizdede var. Şeyden korkuyorum , şimdi ben bu 32 inçlik monitörümü uzatma aparatıyla epey yukarıya konumlandırırsam evde yokken falan aniden aşağı düşüp lap diye kırılırsa diye korkuyorum. Monitörümün ağırlığı 6 kg falan. H100 stantımın modeli ise 22-35 inç olan. Yani 12 kg'ye kadar taşır diyor üzerinde. Yine de korkuyorum. Güvenemiyorum yani stanta. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
Doğru gerçi alttakini yana kaydırıp üstteki monitörü aşağıya indirip öne çekersek olabilir. Valla çok saolun hocam düşünemedim ben bu senaryoyu :D Son bir sorum olacak size. Bende şuan h100 var aynı sizinki gibi. Bir de uzatma aparatı aldım aynı yerden. Sanırım bu sizdede var. Şeyden korkuyorum , şimdi ben bu 32 inçlik monitörümü uzatma aparatıyla epey yukarıya konumlandırırsam evde yokken falan aniden aşağı düşüp lap diye kırılırsa diye korkuyorum. Af buyurun monitörüm biraz pahalı. 4k oled kullanıyorum. Bir düşer de kırılırsa eğer mahvolurum yani. Balkondan aşağı falan atarım kendimi. Monitörümün ağırlığı 6 kg falan. H100 stantımın modeli ise 22-35 inç olan. Yani 12 kg'ye kadar taşır diyor üzerinde. Yine de korkuyorum. Güvenemiyorum yani stanta. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Valla stand sağlam ölye bir şey olmzda uzatma aparatı konusunda bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri