Neler Yeni

Çift Monitör Önerir misiniz?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Hocalarım sa,
çift monitör kullananların memnuniyetini merak ediyorum.
bende çift monitör geçicem gibi duruyor. Emin olmak istedim.
Discord, OBS gibi programlar için kullanacağım. Değer mi?
Bide 2. monitörü ana monitörüm gibi mi almalıyım yoksa daha düşük kalitede bir şey alsam işimi görür mü?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Emre
Hocalarım sa,
çift monitör kullananların memnuniyetini merak ediyorum.
bende çift monitör geçicem gibi duruyor. Emin olmak istedim.
Discord, OBS gibi programlar için kullanacağım. Değer mi?
Bide 2. monitörü ana monitörüm gibi mi almalıyım yoksa daha düşük kalitede bir şey alsam işimi görür mü?
Hocam tam olarak 2. ekranda ne yapmanızı planladığınıza bağlı. Mesela ben yeni monitör aldığım için kullanmaya başladım. Ve 2. ekranda obs ve discord'u takip ediyordum ve işimi'de fazlasıyla görüyordu. Sizde öyle kullanacak iseniz haliyle yetiyor ve çok büyük kolaylık oluyor, en basitinden şöyle düşünün chat'i takip etmek için ALT+Tab atmanıza gerek kalmıyor. Ama atıyorum ikinci monitörü şöylede kullanabilirsiniz, ana ekranınız 24 incdir. İkinci ekranınız ise 27incdir, hikayeli oyunlar oynyacağınız zaman ondan oynarsınız, bu kişiden kişiye göre değişir. Ama yayın için kesinlikle tavsiye ederim.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tam olarak 2. ekranda ne yapmanızı planladığınıza bağlı. Mesela ben yeni monitör aldığım için kullanmaya başladım. Ve 2. ekranda obs ve discord'u takip ediyordum ve işimi'de fazlasıyla görüyordu. Sizde öyle kullanacak iseniz haliyle yetiyor ve çok büyük kolaylık oluyor, en basitinden şöyle düşünün chat'i takip etmek için ALT+Tab atmanıza gerek kalmıyor. Ama atıyorum ikinci monitörü şöylede kullanabilirsiniz, ana ekranınız 24 incdir. İkinci ekranınız ise 27incdir, hikayeli oyunlar oynyacağınız zaman ondan oynarsınız, bu kişiden kişiye göre değişir. Ama yayın için kesinlikle tavsiye ederim.
çok saolun hocam. almayı düşünüyorum. Alt + tab atma işi sinirimi çok bozuyor. :D

Mnazimkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Akkaya
ben ne discord ne bir program kullanıyorum ona rağmen 2 monitör olmadan pc kullanamam. direkt ihtiyaç

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kullanıma bağlı olarak aynı anda birkaç iş için kullanıyorsan büyük kolaylık sağlıyor. Aynı monitör olmalı mı konusuna gelince genelde ikinci monitör bir şeyler izlemek takip etmek için alınıyor ikinci monitörde de oyun oynamayacaksan hznin pek bir önemi yok yani. Benim ikinci monitörüm ana monitörümün 75hzlik modeli. Böyle tercih etmemin sebebi de estetik açıdan kasaları aynı olursa daha hoş duruyor. Yani özellik olarak birebir olmasa da tasarım olarak varsa aynı modelleri tercih edebilirsin.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıma bağlı olarak aynı anda birkaç iş için kullanıyorsan büyük kolaylık sağlıyor. Aynı monitör olmalı mı konusuna gelince genelde ikinci monitör bir şeyler izlemek takip etmek için alınıyor ikinci monitörde de oyun oynamayacaksan hznin pek bir önemi yok yani. Benim ikinci monitörüm ana monitörümün 75hzlik modeli. Böyle tercih etmemin sebebi de estetik açıdan kasaları aynı olursa daha hoş duruyor. Yani özellik olarak birebir olmasa da tasarım olarak varsa aynı modelleri tercih edebilirsin.
teşekkürlr hocam, çift monitör işi kafama iyice yattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,622
Üyeler
168,654
Son üye
berk1212
Top Bottom