Neler Yeni

Yardım Çift Monitör Önerisi

miralyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
batuhan boran
Bütçe
4500
Merhabalar ,

Uzaktan home office çalışıyorum SEG marka bir tv kullanıyorum ekran olarak :) , hem iş için hemde dizi izlemek için görüntü kalitesine önem veren 2 adet monitör alacağım.Toplamda 8-9k para vermek istiyorum

Twısted TM24RFA-2 vs Twisted Minds TM24RFA​

Üstteki iki monitöre rastladım özellikleri çok iyi geldi ama ne idiği belirsiz olduğunu söyleyen yorumlar var.
Yüksek kontrastlı karanlıkta kaliteli görüntü vermesi gereken monitör önerisi olan var mı ?
IPS , VA fark etmez. Oyun için olmasınada gerek yok sadece görüntü kalitesi yeterlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yunus Özlü
Asus'un VG27AQ3A modelini tavsiye ederim, 2K IPS 180hz renk canlılığı oldukça iyi.

ygz39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız Gür
Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz 2 monitör almak yerine tek monitör ile bu problemi çözebilirsiniz
Hem çift monitör kullanırken ki gibi arada çizgi de oluşmaz.
Attığınız monitörleri ise önermiyorum. 2 monitör alma taraftarıysanız bilindik markalar (Asus, Msi, vs.) dışına çıkmanızı tavsiye etmiyorum.

miralyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
batuhan boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus'un VG27AQ3A modelini tavsiye ederim, 2K IPS 180hz renk canlılığı oldukça iyi.

Bu bütçemin iki katı 4-4.5k civarı 2 adet alıcağım bir adet değil , Simdilik kafamda bu var 11 kasımı bekleyeceğim . https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg24vq1b.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz 2 monitör almak yerine tek monitör ile bu problemi çözebilirsiniz
Hem çift monitör kullanırken ki gibi arada çizgi de oluşmaz.
Attığınız monitörleri ise önermiyorum. 2 monitör alma taraftarıysanız bilindik markalar (Asus, Msi, vs.) dışına çıkmanızı tavsiye etmiyorum.
Bunuda değerlendireceğim hocam teşekkürler , 2 monitör hem işimde hemde oyun oynarken yanda yayın dizi açarak izlememe olanak sağlıyor.

Aykut D.

80+ Gold
Merhabalar ,

Uzaktan home office çalışıyorum SEG marka bir tv kullanıyorum ekran olarak :) , hem iş için hemde dizi izlemek için görüntü kalitesine önem veren 2 adet monitör alacağım.Toplamda 8-9k para vermek istiyorum

Twısted TM24RFA-2 vs Twisted Minds TM24RFA​

Üstteki iki monitöre rastladım özellikleri çok iyi geldi ama ne idiği belirsiz olduğunu söyleyen yorumlar var.
Yüksek kontrastlı karanlıkta kaliteli görüntü vermesi gereken monitör önerisi olan var mı ?
IPS , VA fark etmez. Oyun için olmasınada gerek yok sadece görüntü kalitesi yeterlidir.
Ghosting sıkıntı etmezsen görüntü kalitesi için va tercih edilebilir.

ygz39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız Gür
Bu bütçemin iki katı 4-4.5k civarı 2 adet alıcağım bir adet değil , Simdilik kafamda bu var 11 kasımı bekleyeceğim . https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg24vq1b.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunuda değerlendireceğim hocam teşekkürler , 2 monitör hem işimde hemde oyun oynarken yanda yayın dizi açarak izlememe olanak sağlıyor.
Bu monitörde tam olarak var mı bilmiyorum ama genelde bu tarz monitörlerde ekranın bir kısmını bölüp iki ekran kullanmanızı da sağlıyor.

miralyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
batuhan boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu monitörde tam olarak var mı bilmiyorum ama genelde bu tarz monitörlerde ekranın bir kısmını bölüp iki ekran kullanmanızı da sağlıyor.
Önerin için çok tesekkürler , hakkaten ikilemde kaldım bütçe olarak biraz tuzlu ama renk sayısı çözünürlüğü kontrastıyla baya ön planda 11 kasımda bunu muhtemelen alacağım. Çift monitör olarak 2 tane asus tuf 4.5kdan 9k para vermek yerine 1 tane şık kaliteli görüntü veren monitör alıp ikiye bölerek işimi yapabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,516
Üyeler
166,224
Son üye
fatih1422
Top Bottom