Yardım çift monitör program kullanımı

ErDemir

80+
Reaksiyon skoru
3
merhabalar çift monitör kullanmaya başladım ama hangi program hangi monitörde nasıl gösterebilirim bilmiyorum böyle bir ayar varsa söyleyebilir misiniz teşekkürler. (örn. chrome'u açarken hep 2. monitörde açılsın, afterburner hep 2. monitörde açılsın vs vs)

Onun otomatik bir ayarı yok. Chrome'u ikinci ekranda kapatırsanız bir daha açtığınızda ikinci ekranda çıkar büyük bir ihtimalle, genellikle öyle oluyor. Öyle olmazsa bile kendininiz yan ekrana sürüklersiniz, onu yapmayacak kadar üşengeç olamazsınız :D.

Onun otomatik bir ayarı yok. Chrome'u ikinci ekranda kapatırsanız bir daha açtığınızda ikinci ekranda çıkar büyük bir ihtimalle, genellikle öyle oluyor. Öyle olmazsa bile kendininiz yan ekrana sürüklersiniz, onu yapmayacak kadar üşengeç olamazsınız :D.
hayır üşengeçlik değil kolay anlatım için bu örnekleri verdim açtığınızda sürüklersiniz diyorsunuz hangi oyunu açtığımda sürükleyeceğim ?

hayır üşengeçlik değil kolay anlatım için bu örnekleri verdim açtığınızda sürüklersiniz diyorsunuz hangi oyunu açtığımda sürükleyeceğim ?
Chrome'dan bahsediyorum. Yan ekrana alırsınız herhalde? Eğer oyundan bahsediyorsanız genellikle ana ekranda açılır oyunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,478
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri