Neler Yeni

Çözüldü✓ çift monitörde teki kapalıyken pc açık gibi görüyor

BabaVoss7

80+ Silver
arkadaşlar çift monitörde ana monitör dışında ikinci monitörü kapatıyorum. ama pc hala açık gibi görüyor fare ekran dışına çıkıyor uygulamalar filan kaydırılabiliyor hala. sürekli fareyi ekran dışına çıkması sinir bozucu oluyo. ana ekranı kapatıp ikinci ekranı açtığımda aynısı olmuyor. monitörü yeni aldım daha öçncede çift kullandım böyle bişey olmuyodu varmıdır benim bilmediğim bir ayarı?
ana montör 27gn 800-b lg
ikinci 34WL50S lg

BabaVoss7

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdmi veya dp kablosunu cikarinca olmuyordu.
işte kral sürekli onlada uğraşılmaz yani. o yüzden. biri dp biri hdmi acaba ondanmı diyorumda adamlar monitöre dp koymamış aslgnmas

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hangi monitörü neyle bağladığın önemli. VGA ve DVI konnektörünü kullandığında monitörü kapattığında sistem monitörün kapatıldığını anlamıyor. DisplayPort ve HDMI'da bu özellik mevcut ama ben HDMI'da çalıştığını hiç görmedim açıkçası. DisplayPort'ta da monitör destekliyorsa oluyor. AOC G2260VWQ6 monitöre sahibim ve DisplayPort ile bağlıyorum. Monitörü tuşundan kapattığımda sistem monitörün kapatıldığını anlıyor, her şey ikinci ekranıma geçiyor. HDMI ile bağladığım ikinci ekranımda aynısını yaptığımda bir şey değişmiyor.

Hangi monitörü hangi konnektörle bağladın?

BabaVoss7

80+ Silver
Hangi monitörü neyle bağladığın önemli. VGA ve DVI konnektörünü kullandığında monitörü kapattığında sistem monitörün kapatıldığını anlamıyor. DisplayPort ve HDMI'da bu özellik mevcut ama ben HDMI'da çalıştığını hiç görmedim açıkçası. DisplayPort'ta da monitör destekliyorsa oluyor. AOC G2260VWQ6 monitöre sahibim ve DisplayPort ile bağlıyorum. Monitörü tuşundan kapattığımda sistem monitörün kapatıldığını anlıyor, her şey ikinci ekranıma geçiyor. HDMI ile bağladığım ikinci ekranımda aynısını yaptığımda bir şey değişmiyor.

Hangi monitörü hangi konnektörle bağladın?
aynı seninki gibi o zaman kral dp olan kapatıyor kendini hdmi olan kapatmıyor. o zaman girişle monitörle alakalı eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:

her seferinde görüntü ayarlarında yalnızca bir üzerinde görüntüleyi seçicem bu gidişle asmgasg

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
aynı seninki gibi o zaman kral dp olan kapatıyor kendini hdmi olan kapatmıyor. o zaman girişle monitörle alakalı eyw
Önemli değil.

Bu arada Windows görüntü ayarlarından da monitörlerin bağlantısını kesebilirsin.
1672249336657.png

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende merak ediyordum gördüğüm iyi oldu. Bu arada bu iki monitörü nasıl konumlandırdın?

BabaVoss7

80+ Silver
Top Bottom