Vemoxis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 332
Genelde oyun oynarken yan monitorden bir sey izlemem ama bazi chill oyunlarda (fm26, balatro vs.) yan monitorden youtube videosu veya canli mac yayini aciyorum ama nedense actigim sey kasiyor yani ses olarak kasma yok ses ilerliyor ama goruntu de takilmalar oluyor veya yavas ilerliyor. Bazen hizlaniyor bazen yavasliyor sebebini anlamadim ne olabilir sebebi?
Goruntude takilma var ama ses de takilma yok ses ayni hizda ilerliyor. Tabii ses onden gittigi icin goruntu hala geride kalinca goruntu hizlaniyor 2x gibi goruntu-ses esitleniyor kayma duzeliyor niye boyle oluyor bilmiyorum.
Bu arada oyunda herhangi bir kasma veya problem olmuyor sadece videoda oluyor.
Oyun oynadigim ekran : 2K 180 Hz IPS, Yan ekran : 1080P 165 Hz VA panel.
Sistem de 32 GB ram, Ryzen 5 7600 ve 4070 Super.
TARAYICIDAN DONANIM HIZLANDIRMA KAPATTIM VE IKI MONITORU AYNI Hz YAPTIM 165 YANI IKISI DE. COZULDU.
Goruntude takilma var ama ses de takilma yok ses ayni hizda ilerliyor. Tabii ses onden gittigi icin goruntu hala geride kalinca goruntu hizlaniyor 2x gibi goruntu-ses esitleniyor kayma duzeliyor niye boyle oluyor bilmiyorum.
Bu arada oyunda herhangi bir kasma veya problem olmuyor sadece videoda oluyor.
Oyun oynadigim ekran : 2K 180 Hz IPS, Yan ekran : 1080P 165 Hz VA panel.
Sistem de 32 GB ram, Ryzen 5 7600 ve 4070 Super.
TARAYICIDAN DONANIM HIZLANDIRMA KAPATTIM VE IKI MONITORU AYNI Hz YAPTIM 165 YANI IKISI DE. COZULDU.
Son düzenleme: