Fazla yağlı tüketmekte cildin yağlanmasına sebep oluyor beslenmenize dikkat edincildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce
vitamin eksikliği olabilir. bunun bir testi varmı acaba öğrenmemiz içinHer gün cilt beyazlatıcı sabun ve soğuk su ile yıkarım yüzümü. Vitamin eksikliğinden de olabilir
hocam aynı sorun bende de var yüzümü 4 saat falan yıkamayım cildimin rengi koyulaşıyor a101de doveun yüz yıkama sabunu var 10 15 tl bay işe yarıyor öneririm sivilcelenme yapmadı bende 5 6 aydır kullanıyorumcildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce
sabah mı kullanıyosun nslhocam aynı sorun bende de var yüzümü 4 saat falan yıkamayım cildimin rengi koyulaşıyor a101de doveun yüz yıkama sabunu var 10 15 TL bay işe yarıyor öneririm sivilcelenme yapmadı bende 5 6 aydır kullanıyorum
hocam sabah akşam baktım yüzüm gün içinde çok yağlandı o zmaanda yapıyorum ama genel olarak sabah akşam yatmadan öncesabah mı kullanıyosun nsl
anladm hocam deniym bihocam sabah akşam baktım yüzüm gün içinde çok yağlandı o zmaanda yapıyorum ama genel olarak sabah akşam yatmadan önce
Çok yağlı besinler tüketmekte en büyük sebeplerinden. Eğer çok yağlı şeyler yiyorsanız yemeyi bırakın ya da yağı azaltın. Çok büyük etkisi olur. Ben çok yağlı tüketiyorum ama cildim yağlı değil. Yani genetik de olabilir.cildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce
Genetik degil. Ve cildim gercekten cok yagli ve parliyor. Işıklı ve gunesli ortamda cok kotu duruyor cildim. Cozumu yokmu hicÇok yağlı besinler tüketmekte en büyük sebeplerinden. Eğer çok yağlı şeyler yiyorsanız yemeyi bırakın ya da yağı azaltın. Çok büyük etkisi olur. Ben çok yağlı tüketiyorum ama cildim yağlı değil. Yani genetik de olabilir.
Çok yağlı besleniyor musun? Kaç yaşındasın?Genetik degil. Ve cildim gercekten cok yagli ve parliyor. Işıklı ve gunesli ortamda cok kotu duruyor cildim. Cozumu yokmu hic
Cips fln o tarz tuketimim hic ykÇok yağlı besleniyor musun? Kaç yaşındasın?
Ev yemeklerini çok yağlı yapıyor olabilir misin? Mesela ben aşırı yağlı tüketiyorum (cips, abur cubur vb.) ona rağmen henüz cildim yağlanmadı. Acaba bir şeyde yanlış mı ediyorsun?Cips fln o tarz tuketimim hic yk
21