Neler Yeni

Cildim Aşırı Yağlı ve parlıyor. Ne Yapmalıyım

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her gün cilt beyazlatıcı sabun ve soğuk su ile yıkarım yüzümü. Vitamin eksikliğinden de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ethem altuntaş
cildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce
hocam aynı sorun bende de var yüzümü 4 saat falan yıkamayım cildimin rengi koyulaşıyor a101de doveun yüz yıkama sabunu var 10 15 tl bay işe yarıyor öneririm sivilcelenme yapmadı bende 5 6 aydır kullanıyorum

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ahmet
hocam aynı sorun bende de var yüzümü 4 saat falan yıkamayım cildimin rengi koyulaşıyor a101de doveun yüz yıkama sabunu var 10 15 TL bay işe yarıyor öneririm sivilcelenme yapmadı bende 5 6 aydır kullanıyorum
sabah mı kullanıyosun nsl

3.George

80+ Bronze
cildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce
Çok yağlı besinler tüketmekte en büyük sebeplerinden. Eğer çok yağlı şeyler yiyorsanız yemeyi bırakın ya da yağı azaltın. Çok büyük etkisi olur. Ben çok yağlı tüketiyorum ama cildim yağlı değil. Yani genetik de olabilir.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ahmet
Çok yağlı besinler tüketmekte en büyük sebeplerinden. Eğer çok yağlı şeyler yiyorsanız yemeyi bırakın ya da yağı azaltın. Çok büyük etkisi olur. Ben çok yağlı tüketiyorum ama cildim yağlı değil. Yani genetik de olabilir.
Genetik degil. Ve cildim gercekten cok yagli ve parliyor. Işıklı ve gunesli ortamda cok kotu duruyor cildim. Cozumu yokmu hic

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Kükürtlü sabun kullanabilirsin bu Gratis gibi yerlerde satılıyor sivilceleri de kurutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,967
Üyeler
164,757
Son üye
alperenberat
Top Bottom