cimer e şikayet edildim

arkadaşlar bugun cimere sikayet edilmisim discord uzerinden tanistigimiz bi abimizle tartisamiz olmustu adam konya selcuk universitesine gidiyormuş 1.6 milyon siralama
yeni bir cs sunucusu acip bizi banlamislardi bizde 10 tane falan discord hesabi acip ismimizi konyaselcuk uni rektoru yapmistik sadece arkadaslik istegi attik sadece beni sikayet etmis dolandiriciliktan
mesaj falanda atmadık annemin ici rahat olmuyo o yuzden yazdim herhangi bi sorun olurmu
bir şey Olmaz.Adam Dolandırıcılık Demiş Bide :D kafası esen cimere şikayet ediyor bu aralar.dolandiricilik işi yapmadiysan ve kanitida yoksa bir şey yapamaz

arkadaşlar bugun cimere sikayet edilmisim discord uzerinden tanistigimiz bi abimizle tartisamiz olmustu adam konya selcuk universitesine gidiyormuş 1.6 milyon siralama
yeni bir cs sunucusu acip bizi banlamislardi bizde 10 tane falan discord hesabi acip ismimizi konyaselcuk uni rektoru yapmistik sadece arkadaslik istegi attik sadece beni sikayet etmis dolandiriciliktan
mesaj falanda atmadık annemin ici rahat olmuyo o yuzden yazdim herhangi bi sorun olurmu
Bir şey olmaz bakmazlar bile

Bu şikayetleri onaylayan adamın bu olaya zaman harcayacağına bir çay demler daha iyi. Kısaca dikkate almazlar

Hiçbir şey yok ortada, boş yapmış adam. Şikayet etse bile dikkate alınmaz.

Bence dikkate almazlar.

Sana ders olsun
Klavye delikanlılığı tayfası sizi

Dolandırıcı olarak düşünürlerse sıkıntı olabilir ama sadece arkadaşlık attığını bilseler bişey olmaz bence. Ama bilmiyorum.

Bu gibi konular kaale bile alınmıyor, için rahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri