Neler Yeni

Cimer'e Türk Telekomu Şikayet Etmeli Miyim?

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Wifi ile internete bağlanıyorum odamla arada 3 duvar var ve evde aktif olarak 2- kişi daha bakıyorken bile bu hızları alıyorum.Altyapım vdsl bundan önce bu altyapıda türk telekom ile download maksimum 12 upload maksimum 3-4 civarı gördüm modem aynı şartlar aynı sadece sağlayıcı firma farklı.
Benim modeme birisi YouTube izlemek için bağlanınca ping uçuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hemşerimsin üstüne azıcık uzağımdasın :D https://forum.donanimarsivi.com/konu/airfiber-issler-altyapi-olmayanlar-icin.828410/ şuna bakabilirsin hocam belki işine yarar.
Hocam sen ne kadar ödüyorsun

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Wifi ile genelde ping stabil değil onun için cat 5 kabloyla oyundayken bağlanıp paralel download ve upload ile tamamen stabil ping alıyorum ama wifide bendede ping uçuyor onun için tavsiyem ya kabloyla yada yazılımsal olarak sınırlandırıp stabil pingde tutabilrisin

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci

Hocam sen ne kadar ödüyorsun
hocam ben fotoğraf göndermeye falan kalkışayım veya benden başka biri oyuna girsin hani bak pingim 200-300 olmuyor dün lol oynarken 12798 ms gördüm öyle diyim :D

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Wifi ile genelde ping stabil değil onun için cat 5 kabloyla oyundayken bağlanıp paralel download ve upload ile tamamen stabil ping alıyorum ama wifide bendede ping uçuyor onun için tavsiyem ya kabloyla yada yazılımsal olarak sınırlandırıp stabil pingde tutabilrisin
Mobilden bağlanıyorum hocam

ben 350tl ödüyorum.
Gene iyi ödüyorsun hocam ben 530TL

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Mobilden bağlanıyorum hocam

Gene iyi ödüyorsun hocam ben 530TL
hocam ben şakasız 8 yıllık müşteriyim ondan dolayı çok ödemiyorun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Yuzarsef

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Starlink gelse güzel olur ama ülkeye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.benzer durumu dayım yaşadı kendisi maraş pazarcıkta oturuyor oradada hatların çoğu gitti kendiside superbox aldı aylık baya veriyor 1.5K civarı veriyor ama gel görki vodafone hattı bile daha iyi çekiyor.
azerbaycana gelmiş bu gün gördüm :D türkiye ye gelememe sebebini söylememize gerek yok sanırım.

Vesselam

80+ Bronze
hemşerimsin üstüne azıcık uzağımdasın :D https://forum.donanimarsivi.com/konu/airfiber-issler-altyapi-olmayanlar-icin.828410/ şuna bakabilirsin hocam belki işine yarar.
Hocam baktım bir iki yeri de aradım listeden highspeed 4.800₺ kurulum ücreti istiyor bir de zaten TT magnet highspeed ten yolluyor interneti onların ki de pek iyi değil ne yazık ki
Starlink gelse güzel olur ama ülkeye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.benzer durumu dayım yaşadı kendisi maraş pazarcıkta oturuyor oradada hatların çoğu gitti kendiside superbox aldı aylık baya veriyor 1.5K civarı veriyor ama gel görki vodafone hattı bile daha iyi çekiyor.
Hayatta sokmazlar adamlar tavuk gibi yoluyor bizi yedirirler mi hiç başkasına. Superbox kotalı olmasa alınır diyeceğim dediğin gibi en son 200gb 1.5k idi

HSNCKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Çekmen
Arkadaşlar bu Türk Telekomdan bıktım sıkıldım usandım maç giriyorum tam rengarın ultisini basmışım adama girmişim skil basıp ceyrek canımı fulleyecektim MS oldu 228-999 geçende yazdım twitter üzerinden gene nafile gene nafile son çare Cimer diye düşünüyorum sizce?
Altyapın Vdsl ise, modem arayüzünden hat değerlerinizi kontrol edin. Muhtemelen oksitlenme kaynaklı hat zayıflaması vardır.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam baktım bir iki yeri de aradım listeden highspeed 4.800₺ kurulum ücreti istiyor bir de zaten TT magnet highspeed ten yolluyor interneti onların ki de pek iyi değil ne yazık ki

Hayatta sokmazlar adamlar tavuk gibi yoluyor bizi yedirirler mi hiç başkasına. Superbox kotalı olmasa alınır diyeceğim dediğin gibi en son 200gb 1.5k idi
Superbox baya pahalı en son eski adresimde covid dönemi boş hat olmadığı için kullanmıştım sınırsıza aylık 600 kadar vermiştim en son illalah ettim maksimum 5 mbps alıyordum taahhütü bozdum o zamanda hatta bir tane yer açılmıştı ondan beridir superbox gibi bir illete yanaşmıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,759
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kabloluda aldığın ping nedir? gigabit internetin olsa wifi yine ping yapabilir. modem uzaklığı nedir?
kanka kabloluda olsa bu sefer ping yerine paket kaybı oluyor 5-10 sn %100 paket kaybıyla oyun oynuyorum
(200 mbps ftth fiber kullanıyorum modemin yanında gpon var)
Adamları kaç kere aradım nafile modemde aman aman ısınmıyor
genelde akşam ve gece saatleri yaşanıyor bazı zamanlar sabahlarıda oluyor.

Top Bottom