Neler Yeni

Cimer'e Türk Telekomu Şikayet Etmeli Miyim?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Hocam baktımda 500-600 hiç göremedim bilgefen bölgeye değişiyor kimisi 350 alıyor kimisi 170 alıyor Azerbaycanda vardır illaki Tuek teoeko Türkcell gibi şirketler bizim ülkemizede gelebilir
hocam elbet vardır da bizim ülkemizdeki şirketlerin ne kadar kötü olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
hocam elbet vardır da bizim ülkemizdeki şirketlerin ne kadar kötü olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Alternatif yok çünkü hocam adam sana 5mbps İnternet sunuyor fiyatınıda sallıyor 650TL ödemek zorundasın başka çaren yon genede umutluyum uydusunu ve birtakım kabloları satın alıyormuşuz sadece

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Alternatif yok çünkü hocam adam sana 5mbps İnternet sunuyor fiyatınıda sallıyor 650TL ödemek zorundasın başka çaren yon genede umutluyum uydusunu ve birtakım kabloları satın alıyormuşuz sadece
farklı yollar ile yine türkiye ye getirilebilir yapan var ama işte çok pahalıya patlar.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
hocam evin konumuna göre hizmeti çok fark ediyor ben mesela 660tl ye 2.3 ping 1gbps alıyorum kablosuz ağda falan ttnetin kötü yanı dns falan değiştirtmiyor
Görele de hiç çekmiyor ben bi resim yükleyene kadar 3 dakika geçiyor

HSNCKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Çekmen
Hat değerlerine giremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam altyapı için hangi operatöre yazmıştınız dilekçeyi
Cimer'e şikayet edebilirsiniz. Ben defalarca şikayet ettim ve kopyala - yapıştır cevaplar veriyorlar. Btk'ya şikayet edin vb yazıyorlar.

Sana tavsiyem, modemi kapatıp müşteri hizmetlerini arayın ve internetim yoktur deyin. Arıza kaydı oluşturuyorlar. TT saha ekipleri gelene kadar modemi açma.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynı şekilde kendim dahil bir çok TT kullanıcısının son zamanlarda internetten şikayetçi olduğunu duydum. Ben de bıktım artık

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Cimer'e şikayet edebilirsiniz. Ben defalarca şikayet ettim ve kopyala - yapıştır cevaplar veriyorlar. Btk'ya şikayet edin vb yazıyorlar.

Sana tavsiyem, modemi kapatıp müşteri hizmetlerini arayın ve internetim yoktur deyin. Arıza kaydı oluşturuyorlar. TT saha ekipleri gelene kadar modemi açma.
Modemi niye kapatıyorum hocam

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
mehmet ali oğuz
İnternetinizde sorun yoktur derlerse böyle yap.
Evet oto arıza düşüyor sisteme modem aç kapa aç kapa bir dönem denemiştim fiber çekerler diye sallamadılar vdsl devam :D Cimer ws şikayet için müdürlükteki çalışan devleti devlete şikayet etmek diyerek gülmüştü konunu başlığına gelirsek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Teknoloji
Ombudsman, kamu denetçiliği kurumu. Önce telekomdan düşük hızlar aldığın için yazılı olarak, hattının yenilenmesini talep et. Eğer duymazlarsa bunu, fiber altyapı talebinde bulun. Başta hattının, kabloları, teknik ekibin yenilenmesiyle çözüm olur ama baktın ki telekom oralı olmuyor saha görevlileri gerekeni yapmıyorsa, fiber talebinde bulun, düşük hız ve sorunlar yaşadığını belirt. En son çağre kamu denetçiliği kurumuna ilet, en etkili yol böyle oluyor. Bende 150 haneli siteye telekom fiber getirmiyordu, internet altyapısını kurmayacaktı, çözümü bu şekilde buldum, kurumdan cevap geldikten 1 hafta içinde tüm altyapıyı kurdular, fiberi tek tek binalara çekip, bağlantıyı yaptılar. Gelen ekip bile kendi ağzıyla söyledi, eğer ben başvuru yapmasaydım, 5-6 yıl bile getirmezdik dedi

Top Bottom