Neler Yeni

Cimri bir insan mıyım

Clayz

80+ Silver
Dostlar selam hemen konuya geceyım benım en sevmedıgım seylerden bırı gıyıme para harcamak yanı cevremdekı herkes zara pb bershka cart curt bunlardan bıseyler alıyo ben 1000 lıralık bır ayakkabı alınca bıle kendıme kızıyorum orjınal bırsey asla gıymem gıydıgım sey duz sıyah acun type ya da siyah uzun jedi cubbesı ''tarıkatcı degılım'' :D neyse cevremdekıler yasına gore davranmıyosun cokcımrısın dıyo hatta bazı tanıdıklarım koyden gelenler senın gıbı degıl dıyo bunları dıyınce benım dahada ınsanlara bakıs acım degısıyo cunku bır jeana 2k verıyorlar bır monta 5k verıyorlar bır ayakkabıya 3k verıyorlar yanı cok savurganlık gelıyo bana ne dusunuyorsunuz hata bende mi?

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Lumi
Hocam bence sadece marka takıntınız yok, eminim başka şeylere diğer insanların ortalamasına kıyasla daha çok para veriyorsunuzdur

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence sadece marka takıntınız yok, eminim başka şeylere diğer insanların ortalamasına kıyasla daha çok para veriyorsunuzdur
evet genelde teknoloji muzık tarzı seylere para verıyorum onlar ınsanların garıbıne gıtmıyo yanı onlara para vermesem bırsey demezler ama gıyıme gelınce garıpsenıyo :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Lumi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar selam hemen konuya geceyım benım en sevmedıgım seylerden bırı gıyıme para harcamak yanı cevremdekı herkes zara pb bershka cart curt bunlardan bıseyler alıyo ben 1000 lıralık bır ayakkabı alınca bıle kendıme kızıyorum orjınal bırsey asla gıymem gıydıgım sey duz sıyah acun type ya da siyah uzun jedi cubbesı ''tarıkatcı degılım'' :D neyse cevremdekıler yasına gore davranmıyosun cokcımrısın dıyo hatta bazı tanıdıklarım koyden gelenler senın gıbı degıl dıyo bunları dıyınce benım dahada ınsanlara bakıs acım degısıyo cunku bır jeana 2k verıyorlar bır monta 5k verıyorlar bır ayakkabıya 3k verıyorlar yanı cok savurganlık gelıyo bana ne dusunuyorsunuz hata bende mi?

Giyime ben de para harcamıyorum. Evdekiler mont almam için başımın etini yemelerine rağmen bu kışı polarla geçirdim.

Clayz

80+ Silver
Giyime ben de para harcamıyorum. Evdekiler mont almam için başımın etini yemelerine rağmen bu kışı polarla geçirdim.
guzel yalnız olmamak benı sevındırdı :D

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
guzel yalnız olmamak benı sevındırdı :D

Benim evden otobüs durağına gitmem 6 dakika. Otobüsten inip iş yerine varmam 1 dakika. Ben 7 dakika için mont mu alayım şimdi? Konuşuyorlar bir şey.

Clayz

80+ Silver
Benim evden otobüs durağına gitmem 6 dakika. Otobüsten inip iş yerine varmam 1 dakika. Ben 7 dakika için mont mu alayım şimdi? Konuşuyorlar bir şey.
fazla soze gerek yok foto yeterlı🫡

Ekler

• Screenshot_326.png
    Screenshot_326.png
    759.5 KB · Hit: 16

Clayz

80+ Silver
ayakkabı alırken orjinal al gerisine gerek yok
benım cok uzun zamandır paso alısverıs yaptıgım ayakkabıcı var ne patlıyo ne kokuyo yoksa ayakkabıda yıne kalıte ve uzun omur ıcın orjınal olabılır dogru

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Mantar falan yapmayı etkiliyor mu
çok kötü birşeyse belki ayak hastalıklarına kadar gidebilir kişiye ve ürüne göre değişir benim ayakkabı orjinal tercih etme sebebim uzun ömürlü ve rahat olması 3 tane replika alacağına 1 tane orjinal yetiyor

Clayz

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,475
Üyeler
172,097
Son üye
Nosteam
Top Bottom