Neler Yeni

Cimri bir insan mıyım

şahin doğan

80+ Platinum
Sahte ayakkabılar 6 ay dayanıyor dayanmıyor. 6 ay dayansa bile 1 yılı kesinlikle görmüyorlar. 3K ya orijinal ayakkabıyı normal kullanımda rahat 4-5 sene giyersin. Anlattıklarına bakılırsa da cimrisin. Olay 1000 TL'ye sahte ayakkabı alman değil, bunu kendine fazla görmen.

Clayz

80+ Silver
Sahte ayakkabılar 6 ay dayanıyor dayanmıyor. 6 ay dayansa bile 1 yılı kesinlikle görmüyorlar. 3K ya orijinal ayakkabıyı normal kullanımda rahat 4-5 sene giyersin. Anlattıklarına bakılırsa da cimrisin. Olay 1000 TL'ye sahte ayakkabı alman değil, bunu kendine fazla görmen.
bende cakma aır force var hocam 400 lıraya almıstım gecen sene agustosta hala ayagımda :D onun dısında evet fazla goruyorum

ahmttunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
ahmet
pahalı marka ney o zaman marka algım yok benım yanlıs anlama
kanka bu saydığın markalar avrupa ülkelerinin lcw defactosu öyle düşün, ki türkiyede de fiyatları yakın sayılır bu dediklerime. pahalı marka mı arıyorsun buyur

Clayz

80+ Silver
kanka bu saydığın markalar avrupa ülkelerinin lcw defactosu öyle düşün, ki türkiyede de fiyatları yakın sayılır bu dediklerime. pahalı marka mı arıyorsun buyur

hocam bunları alanlar varsa turkıyede kı var sorgulayalım

şahin doğan

80+ Platinum
hocam bunları alanlar varsa turkıyede kı var sorgulayalım
Fazlasıyla var. Arkadaşımın çalıştığı yerde bir mont 1.1M TL'den 600.000 TL'ye düşmüş ve 2 ayda 2 satış olmuş. Bu tarz ürünler ise çok fazla satılıyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dostlar selam hemen konuya geceyım benım en sevmedıgım seylerden bırı gıyıme para harcamak yanı cevremdekı herkes zara pb bershka cart curt bunlardan bıseyler alıyo ben 1000 lıralık bır ayakkabı alınca bıle kendıme kızıyorum orjınal bırsey asla gıymem gıydıgım sey duz sıyah acun type ya da siyah uzun jedi cubbesı ''tarıkatcı degılım'' :D neyse cevremdekıler yasına gore davranmıyosun cokcımrısın dıyo hatta bazı tanıdıklarım koyden gelenler senın gıbı degıl dıyo bunları dıyınce benım dahada ınsanlara bakıs acım degısıyo cunku bır jeana 2k verıyorlar bır monta 5k verıyorlar bır ayakkabıya 3k verıyorlar yanı cok savurganlık gelıyo bana ne dusunuyorsunuz hata bende mi?
kendinize layık görmemenizde çok saçma ucuz olsun diye yaşınızdan alakasız giyinmemenizi tavsiye ederim ayrıca bu kadar tutumlu olup parayı napıyorsunuz biriktiryormusunuz

Clayz

80+ Silver
kendinize layık görmemenizde çok saçma ucuz olsun diye yaşınızdan alakasız giyinmemenizi tavsiye ederim ayrıca bu kadar tutumlu olup parayı napıyorsunuz biriktiryormusunuz
yanı kendıme layık gormemek degılde oyle pahalı seyler alırsam rahatsız oluyorum yasımla alakalı gıyınmemek su sekılde oluyo genelde jedı cubbesı ya da sıyah uzun seyler gıymek fazlahosuma gıdıyo'' normal seylerde gıyıyorum'' ınsanlarda benı ya tarıkatcı ya satanıst ya da kilise calısanı zannedıyo haha :D para kısmına gelırsek genelde ev yatırım cart curt bunlara gıdıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kutay Önen
Hocam kusura bakma ama öylesin. Çevrendeki insanların sırf çakma giyindiğin için sana cimri dediğini zannetmiyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,660
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
260 TL ye ayakkabı aldım. Keyfim yerinde :) Hem koku yapmıyor ve Bayada rahat ayakkabı. :D

aha böyle

gri-bez-spor-ayakkabi-102853-2137842334.jpg

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
okr
Dostlar selam hemen konuya geceyım benım en sevmedıgım seylerden bırı gıyıme para harcamak yanı cevremdekı herkes zara pb bershka cart curt bunlardan bıseyler alıyo ben 1000 lıralık bır ayakkabı alınca bıle kendıme kızıyorum orjınal bırsey asla gıymem gıydıgım sey duz sıyah acun type ya da siyah uzun jedi cubbesı ''tarıkatcı degılım'' :D neyse cevremdekıler yasına gore davranmıyosun cokcımrısın dıyo hatta bazı tanıdıklarım koyden gelenler senın gıbı degıl dıyo bunları dıyınce benım dahada ınsanlara bakıs acım degısıyo cunku bır jeana 2k verıyorlar bır monta 5k verıyorlar bır ayakkabıya 3k verıyorlar yanı cok savurganlık gelıyo bana ne dusunuyorsunuz hata bende mi?
bende günlük hayatta siyah giyerim genellikle, sevdiğim bir eşofmandan aynı renkten 3-4 tane aldım her gün farklı giyiniyorum ama çoğu siyah olduğu için her gün aynı şeyi giyiyormuş gibi bir izlem bırakıyor :D

Clayz

80+ Silver

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
şimd cimirinmisin değilmisn belli olur. bana steamden birkaç oyun hediye et bakalım.

Clayz

80+ Silver

Ekler

• Ekran_goruntusu_2024-08-27_020440.png
    Ekran_goruntusu_2024-08-27_020440.png
    361.5 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,049
Üyeler