Neler Yeni

Çin'de yeni virüs çıkmış

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Korona devam ederken çinde başka bir virüs ortaya çıkmış.Adı bunya.7 kişiyi öldürmüş.Daha korona derdi bitmedi bide bu virüs çıktı düşüncelerinizi alalım

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Bi kulak kıkırdağımı yemedikleri kaldı.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
up....

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,739
İsim
Sarp Yılmaz
Korona devam ederken çinde başka bir virüs ortaya çıkmış.Adı bunya.7 kişiyi öldürmüş.Daha korona derdi bitmedi bide bu virüs çıktı düşüncelerinizi alalım
Gün geçmiyor ki güzel bir haber alalım mutlu olalım

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
neyi yemediler ki?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, ÇİN ALLAH BİN BELANIZI VERSİN BIKTIK SİZDEN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA YOK OLURSUNUZ

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
bir şey olmaz.
Çinde normalde pslikten kaynaklı her yıl böyle irili ufaklı salgınlar gerçekleşiyor.
Coronavirüs ise(ki çinden çıktığını düşünmüyorum) diğerleri kadar ölümcül olmasa bile çok bulaşıcı olduğu için bu kadar büyük sorunlar çıkardı.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,037
İsim
Burak
salaklar onlar yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı

Brk2000B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berkehan Küçük
Virüs ception diyorum başka bir şey demiyorum

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Mesajlara bakıyorum da bir halkı yok etmeyi istemek ne kadar kolaymış? Adamlar bize bunu dese nasıl yerinizden fırlardınız... Yazık, cidden yazık azıcık anlayışlı olun ve araştırma yapın. Neyse konuyu bu şekilde uzatır iseniz dinler araya girecek.
Konuya dönersek, buna tam olarak virüs diyemeyiz. Kandan bulaştığı için neredeyse bulaşması imkansız, zaten kenenin ısırması da çok zor her türlü önlemi illa ki alabiliriz. Köyde yaşayan birisi var ise illa ki vücudunu kontrol ediyordur anladığı zaman hastaneye giden çok fazla kişi var. Artık sandığınız gibi aman şu ısırdı hastaneye gitmeyeyim diyen kişiler çok az.

Top Bottom