Çinde Yeni Virüs Çıktı

her gün yeni bişey çıkıyor milletin karnı tok artık

Çinin xi kentinde yeni bir virüs çıktıgı söyleniyor.Virüse yakalanan hastaların kulak, göz ve burunlarından kan geldiği, kentin karantinaya alındığı bildirildi.(alıntı)

Kulaktan nası kan geliyor çok saçma :D, bi virüsün o zarı patlatıp kan getirebilceğini sanmıyorum belki bi yara iltiab oluşturuyordur ama yine mantıklı değil gibi, burda bi iş var gibi.

ölüp kurtulmak > yaşamak

böyle bir vido buldum

Kulaktan nası kan geliyor çok saçma :D, bi virüsün o zarı patlatıp kan getirebilceğini sanmıyorum belki bi yara iltiab oluşturuyordur ama yine mantıklı değil gibi, burda bi iş var gibi.
Covid ilk çıktığında(çinde) ayaktayken bayılıp düşenleri hatırlıyor musunuz 1 tane bile ülkede öyle görmedik herkes covid oldu her yazılana inanmayın.

Çinin xi kentinde yeni bir virüs çıktıgı söyleniyor.Virüse yakalanan hastaların kulak, göz ve burunlarından kan geldiği, kentin karantinaya alındığı bildirildi.(alıntı)

@Mehmet Yılmaz
Reis rahatça sövebileceğimiz bir kategori istiyoruz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Covid ilk çıktığında(çinde) ayaktayken bayılıp düşenleri hatırlıyor musunuz 1 tane bile ülkede öyle görmedik herkes covid oldu her yazılana inanmayın.
Korku pompalıyorlar, biz ilk başta bunların oyun olduğunu söyledik.
yinede komplo.

@Mehmet Yılmaz
Reis rahatça sövebileceğimiz bir kategori istiyoruz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korku pompalıyorlar, biz ilk başta bunların oyun olduğunu söyledik.
yinede komplo.
Güzel fikir aslında SAaDS:ASdas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,929
Üyeler
185,351
Son üye
Silentstar47239
Geri