Neler Yeni

Çinden 8 kuruşa 1 metre rgb led ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O şerit ledin üzerindeki tüm ledleri ayrı ayrı kontrol edebildiğini düşün. Ayrıca bu geliştirme kartı uyumlu. Seninki + ve - bu ws2812 ve + - Data 'dan oluşuyor.
Fark var.
Teşekkürler bilgilendirme için

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Link?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet sıkıntı çıkarmaz. Satıcı iyi, yorumlar iyi, alınır yani. Zamanın var mı?
İnternetten daha önce bakmadım ama bizim burda 5 metresini 60tl ye satıyolar

Hayır diğer ledler için max 70 doğrudur ama bu özel red programlanabilir olduğu için 300 TL 5 metresi türkiyede.
haa kusura bakmayın benim hatam

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
Link?

Evet sıkıntı çıkarmaz. Satıcı iyi, yorumlar iyi, alınır yani. Zamanın var mı?
Arduinoya yeni başlıyorum ilk başta ufak projeler keypad rgb led potansiyometre fln öğrenicem 3 nisanda gelir diyor tahmini teslim. Yani evet zamanım var hatta sorun çıkmazsa al sat yapmayı düşünücem metresini 20 tlden satsam uygun olur bence 5 metresi 300 tl sonuçta yarıdan fazla ucuz 2 kat karlı hemde türkiyede bu kadar fırsatçı olması çok kötü ya türkiyeden metresi 30 tl olsa bile alırdım ama gel görki yarım metresi 30 tl.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Onu değil de 10 dolarlık kuponla bu linkteki ürünü tavsiye ederim. 5 metre ve çok kaliteli bir LED. 2 tane aldım ikisi de 2 haftada geldi. 5050 kodlu olanı alabilirsin. Farklı kodlu ledler kaliteli olmuyor. İşini görürse Bluetooth ve kumandalı iki seçeneği var. Vergi dahil kuponla 1 tanesi 16 liraya geldi. Farklı bir LED bakıyorsan da bu satıcıyı öneririm kesinlikle.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Onu değil de 10 dolarlık kuponla bu linkteki ürünü tavsiye ederim. 5 metre ve çok kaliteli bir LED. 2 tane aldım ikisi de 2 haftada geldi. 5050 kodlu olanı alabilirsin. Farklı kodlu ledler kaliteli olmuyor. İşini görürse Bluetooth ve kumandalı iki seçeneği var. Vergi dahil kuponla 1 tanesi 16 liraya geldi.
Adam arduino ile kullanacakmış ve ARGB istiyor? tercih meselesi.

Arduinoya yeni başlıyorum ilk başta ufak projeler keypad rgb led potansiyometre fln öğrenicem 3 nisanda gelir diyor tahmini teslim. Yani evet zamanım var hatta sorun çıkmazsa al sat yapmayı düşünücem metresini 20 tlden satsam uygun olur bence 5 metresi 300 TL sonuçta yarıdan fazla ucuz 2 kat karlı hemde türkiyede bu kadar fırsatçı olması çok kötü ya türkiyeden metresi 30 TL olsa bile alırdım ama gel görki yarım metresi 30 TL.
Alırken 5 metre al. Zaten pahalı değil.

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
Adam arduino ile kullanacakmış ve ARGB istiyor? tercih meselesi.

Alırken 5 metre al. Zaten pahalı değil.
Güzel diyorsunuz fakat şuanlık bütçem 120 130 tl civarı arduino ve yanında alacağım parçalarla 30 tl kalıyor 2m 30cm alıcam büyük ihtimalle. Bu arada 2m 30cm ip 30 20 tl ama 2m 30cm ip65 29 tl aradaki fark tam olarak ney sertifika farkı olduğunu biliyorum fakat neye karşı koruyor ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Güzel diyorsunuz fakat şuanlık bütçem 120 130 TL civarı arduino ve yanında alacağım parçalarla 30 TL kalıyor 2m 30cm alıcam büyük ihtimalle. Bu arada 2m 30cm ip 30 20 TL ama 2m 30cm ip65 29 TL aradaki fark tam olarak ney sertifika farkı olduğunu biliyorum fakat neye karşı koruyor ?
Vergiyi de hesaba kat ona göre bütçeni belirle.
Burada anlatmışlar farkı:
121212.PNG

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yeni kullanıcı kuponu direk olarak fiyatı düşürüyormu yoksa başka türlümü kullanılıyor ? sepete eklediğim zaman fiyat düşmedide.
Kupon kullanınıca düşürüyor.

Top Bottom