Bence Çin'den almak mantıksız. Üstüne vergi vs. bir sürü şey ödeyeceksin. Hangi ilde oturuyorsun ? Ona göre sana internetten 2.el işlemci bulalım.Arkadaşlar Çinden İşlemci alıcam 200 TL bütçem var öneriniz varmı gt 730 4gb ile ve 8 gb ramn ile kullanıcagım gta 5 rust tarzı oyunları acabilecek oynatabilecek varmı acaba yoksa bütçemi arttırammı
hocam sivasda oturuyorum yani Çinden almak daha mantıklı geldiBence Çin'den almak mantıksız. Üstüne vergi vs. bir sürü şey ödeyeceksin. Hangi ilde oturuyorsun ? Ona göre sana internetten 2.el işlemci bulalım.
Anakartın var mı?hocam sivasda oturuyorum yani Çinden almak daha mantıklı geldi
1155 pin anakart varAnakartın var mı?
hocam vergi falan sorun degil çindende bakarmısınzDostum bütçen ancak buna yetiyor...
![]()
Intel Core i3-3220 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Intel Core i3-3220 İşlemci en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Intel Core i3-3220 İşlemci incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
500₺'ye kadar çıkabilirsen, İ7-2600K alabilirsin.
hocam vergi falan sorun degil çindende bakarmısınz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani gta 5 oynatabilecek
rust oynatabilecek suanki intel pentium G2030
Ekran kartın ?
hocam şuanki işlemcim İntel Pentium G2030i5 3470 ile GTA V oynarsın ama, Rust ve ARK oynatır mı bilemiyorum...
Hocam konu yarıda kalacak kusura bakmayın, yatacağımda.
Sormak istediklerinizi bana mesaj göndererek veya buraya yazarak iletirseniz sabah cevap vereceğim.
İyi geceler/günler....