Neler Yeni

Cinemaximum korona hastalığı geçirmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orçun
Arkadaşlar spiderman filmine gitmeyi düşünüyorum ama aşı olmadım hastalığı geçirdim 3 ay oldu ama günü tam dolmadı 30unda tam 3 ay olucak sinemaya girebilir miyim acaba?

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
pcr testi yaptırıp gidebilirsin sanırsam veya 18yaş altıysan testede gerek yok diye biliyorum yanlış biliyorsam biri aydınlatsın beni.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Aşı olmamış veya COVID-19 hastalığı geçirmemiş 18 yaş ve üzeri misafirlerimiz, azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi yoksa salonlarımıza giriş yapamayacak. Hastalığı geçirmiş olan misafirlerimizin ise hastalık sonrası bilimsel olarak bağışıklık kabul edilen süreye göre sorgulama yapılacak ve salonlara girişine izin verilecek.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar spiderman filmine gitmeyi düşünüyorum ama aşı olmadım hastalığı geçirdim 3 ay oldu ama günü tam dolmadı 30unda tam 3 ay olucak sinemaya girebilir miyim acaba?
pcr testi yada aşı olmadan giremezsin 18 yaş altı nasıl bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orçun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşı olmamış veya COVID-19 hastalığı geçirmemiş 18 yaş ve üzeri misafirlerimiz, azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi yoksa salonlarımıza giriş yapamayacak. Hastalığı geçirmiş olan misafirlerimizin ise hastalık sonrası bilimsel olarak bağışıklık kabul edilen süreye göre sorgulama yapılacak ve salonlara girişine izin verilecek.
Knk hastalığı geçirdim işte 30unda tam 3 ay olucak, bağışıklık süresi de 3 ay girebilecek miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

pcr testi yada aşı olmadan giremezsin 18 yaş
pcr testi yaptırıp gidebilirsin sanırsam veya 18yaş altıysan testede gerek yok diye biliyorum yanlış biliyorsam biri aydınlatsın beni.
Benim demek istediğim şu bağışıklık süresi 3 ay
Knk hastalığı geçirdim işte 30unda tam 3 ay olucak, bağışıklık süresi de 3 ay girebilecek miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom