Neler Yeni

CİNNET GEÇİRTEN SİTE...!

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gece gece beni kahreden Amerikanın pc toplama sitelerinden biri, birim fiyatlar kafayı yemek için birebir resmen.

www.cyberpowerpc.com

Inceleyin ve hayal edin sadece

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Anladığım kadarıyla seçkin bir site.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
onların tek asgari ücretle aldığı PC hatta para kalıyor üste bizim 4 aylık asgari ücret
Adamlarda teknoloji çok ucuz ama.
Yapı malzemeleri, ustalık ücreti, gıda, sağlık sektörü inanılmaz pahalı.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Örnek vermek gerekirse bir ambulans çağırmak 750-1500 dolar arası. Km başı 2-3 dolar ödüyorlar. Bizim devletimiz bedava yaparken hem ambulans hemde korona tedavisini ama ABD'de korona tedavisi 3500 dolar.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamlarda teknoloji çok ucuz ama.
Yapı malzemeleri, ustalık ücreti, gıda, sağlık sektörü inanılmaz pahalı.
Gıda ucuz başkan sağlık içinde sigorta yaptırıyorlar. Yapı ve usta pahalı ama hayatlarını on numara yaşıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek vermek gerekirse bir ambulans çağırmak 750-1500 dolar arası. Km başı 2-3 dolar ödüyorlar. Bizim devletimiz bedava yaparken hem ambulans hemde korona tedavisini ama ABD'de korona tedavisi 3500 dolar.
Dostum seni anlıyorum ama. Benim ürettiği çayı rakıyı sigarayı elin Avrupalısı benden kat kat ucuza alıyorsa. Oyun konsolu bile fırsat gösterilip %50 vergi yiyorsa, sedan otomobil benim maaşım 2300 lira iken 200000 TL oluyorsa, o ambulans bedava çalışacak.

okkrr

80+
ya kardeşim sallama şimdi görüyorsunuz ***** saçma sitelerden yalan haberleri insanların kafasını yiyosunuz ben amerikada yaşıyorum öyle bişey duymadım nerden biliyosunda konuşuyosun valla gece gece sinir ettiniz

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Amerikada bence en iyi fiyatı micro center dan bulursunuz. türkiye den siteye giriş izni bile yok :)

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Gıda ucuz başkan sağlık içinde sigorta yaptırıyorlar. Yapı ve usta pahalı ama hayatlarını on numara yaşıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum, sağlık vs. pahalı olsa dahi diğer (araba, petrol, teknoloji) o kadar ucuz ki sağlık 10 kat pahalı olsa bile anca dengeliyordur. Ayrıca Türkiye'de sağlık ucuz vs. diyorlar ama bir Türk için ucuz değil ve kaliteli de değil, her hastaneye gittiğimde yüzü düşmüş insanlar ile dolu yerde yüzlerce TL ödeyip kenara oturup beklemekten sıkılan bi ben olamam herhalde.

Ki orada refah daha yüksek olduğu için adamların kafa rahat, yok suri den mülteci geliyormuş, yok dış güçler yüzünden dolar değer kaybediyormuş, yok doktorlar hastaları tarafından dövülüyormuş, yok enflasyon artmış, yok işsizlik rekor seviyeye ulaşmış, yok eğitim sistemi rezaletmiş; ekonomik açıyı geçtim psikolojik açıdan bile daha rahat olduklarına eminim. Ki bu yeterli bir neden bence.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
ya kardeşim sallama şimdi görüyorsunuz ***** saçma sitelerden yalan haberleri insanların kafasını yiyosunuz ben amerikada yaşıyorum öyle bişey duymadım nerden biliyosunda konuşuyosun valla gece gece sinir ettiniz
Knk ne iş yapıyorsun ve PC almak harbi kolay mı üniversite sonrası Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum da hayat şartlsrı nası asgari ücret nası (ben pilot olarak çalışacağım)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kesilen faturakarı gördüm.
Ayrıca düzgün haber kanallarından yapıldı haber. Photoshop yoksa doğru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,384
Üyeler
161,848
Son üye
kaptancusto
Top Bottom