Neler Yeni

CİNNET GEÇİRTEN SİTE...!

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
ya kardeşim sallama şimdi görüyorsunuz ***** saçma sitelerden yalan haberleri insanların kafasını yiyosunuz ben amerikada yaşıyorum öyle bişey duymadım nerden biliyosunda konuşuyosun valla gece gece sinir ettiniz
Yalan felan değil duymadım diyip asıl sen nasıl hemen milletin kafasını karıstırıyorsun. Bende bizzat yaşadım amerikada 8 ay. Başımıza geldi bizzat. Arkadaşımızı hastaneye goturduk bilmiyorduk çağırdık ambulans geldi götürdü. kısacık mesafeydi en fazla 6-7km gittik. hastaneden sonra fatura geldi ve ambulans ücreti 780 dolar gibi birşeydi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şu sisteme bak adamlar 1600 paraya neler alıyor be, maalesef ülkemizin durumu belli. Bazı arkadaşlar hemen şöyle diyor "Tav ne alakası var kardeşim aynı fiyat TL'ye çevir aynı fiyat yav bizde de." böyle diyen arkadaşlara acıyorum.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
O kişinin ne iş yaptığını, hangi eyalette yaşadığını göz önüne alarak söylüyorsunuz değil mi?
Buranın en düşük maaşı asgari maaş değil mi
Ordada en düşük maaş günlük 100$ burda günlük kaç tl veriyolar tam bilmiyorum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Buranın en düşük maaşı asgari maaş değil mi
Ordada en düşük maaş günlük 100$ burda günlük kaç TL veriyolar tam bilmiyorum
Vergiler, faturalar, ev ihtiyaçları vs. hepsini çıkınca elinde ne kalıyor? Eve kaç maaş giriyor? Bunların hepsini bilip ona göre yorum yapmak lazım. Amerika'da yaşıyormuşuz gibi yorum yapıyoruz. Amerika gerçekten çok rahat bir yer ise; bu adamlar neden her ay yüzlerce çekiliş yapıyor? İhtiyacı olmayan insanlar bu çekilişlere katılır mı?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Vergiler, faturalar, ev ihtiyaçları vs. hepsini çıkınca elinde ne kalıyor? Eve kaç maaş giriyor? Bunların hepsini bilip ona göre yorum yapmak lazım. Amerika'da yaşıyormuşuz gibi yorum yapıyoruz. Amerika gerçekten çok rahat bir yer ise; bu adamlar neden her ay yüzlerce çekiliş yapıyor? İhtiyacı olmayan insanlar bu çekilişlere katılır mı?
Zaten canlı yayın yapıyor twitchden aylık masrafları çıkar ordan güzel aboneside var youtubeda para kazanırmı bilemem ama kazanırsa iyi kazanır çünkü yurtdışında daha fazla veriyorlar bu 1 kişiye göre başkaları böyle olmayabilir

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimse kusura bakmasın adamların asgari ücreti her türlü bizden çok daha kaliteli yaşam sunuyor. Adamlar kilosu 10 dolara et yerken biz Bi günlük çalışmamızı 1 kilo ete yatırıyoruz neredeyse. Amerikada çalışmazsan yaşanmaz aç kalırsın diyorlar. 30 yaşındayım sigorta başlangıcı 2008 demekki bu ülkedede çalışmadan yaşamamıştım. Ben 6000 TL ye motor almışım adamlar 6000 dolaaa bmw ye biniyor kimse kalkıpta bana Türkiye çok iyi demesin bu kadar vergi alan ülke tabii ki Bi şeylerden para almayacak. Hoş ücretsiz denilen sağlık sistemi eczanede ilaçla beraber muayne ücreti kesiyor

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Zaten canlı yayın yapıyor twitchden aylık masrafları çıkar ordan güzel aboneside var youtubeda para kazanırmı bilemem ama kazanırsa iyi kazanır çünkü yurtdışında daha fazla veriyorlar bu 1 kişiye göre başkaları böyle olmayabilir
Türkiye'deki gibi işte. Şu ülkeyi yerin dibine sokma huyundan ne zaman vazgeçeceğinizi merak ediyorum. Türkiye'de 20 bin liraya cep telefonu alan insanlar da var, evine ekmek götüremeyenler de. Birazcık halinize şükretmeyi bilin. Şuan bizden daha kötü durumda olan insanlar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ekonomimiz iyi demiyorum. Her şeye şikayet ediyorsunuz. Ondan bahsediyorum. Benim 2,5 yıldır işim yok. Ne yapayım? İntihar mı edeyim? Ona buna yalakalık edip iş sahibi mi olayım? Ne yapayım? Bizden daha kötü durumda olan insanlar var. Adam Twitch'de oyun oynayıp 1 ayda 80-90 bin lira para kazanıyor. Bu adam oyun oynadığı için ona para ödüyorlar. Dünya böyle bir yer. Birileri paraya para demez, birileri şikayet eder. Fırsatları değerlendiremiyorsak, suçu önce kendimizde arayacağız, başkalarında değil.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkiye'deki gibi işte. Şu ülkeyi yerin dibine sokma huyundan ne zaman vazgeçeceğinizi merak ediyorum. Türkiye'de 20 bin liraya cep telefonu alan insanlar da var, evine ekmek götüremeyenler de. Birazcık halinize şükretmeyi bilin. Şuan bizden daha kötü durumda olan insanlar var.

Ben ekonomimiz iyi demiyorum. Her şeye şikayet ediyorsunuz. Ondan bahsediyorum. Benim 2,5 yıldır işim yok. Ne yapayım? İntihar mı edeyim? Ona buna yalakalık edip iş sahibi mi olayım? Ne yapayım? Bizden daha kötü durumda olan insanlar var.
Canım kardeşim bizden kötü olanı var diye boynumuza kadar boka batmayımı bekleyelim. Bence birileri partizanlığı kenara koyup. Amerika ve Avrupanın bizi kıskanmadığını, vatandaşlarının mutlu olduğunu kabul etsin. Hemen dini yöne çekip şükür demeyin. Şükürle alakası yok saraydakinler rahatken kırmızı et değil ciğeri zor alıp yiyen insanlar var.

Son düzenleme:

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Ben ekonomimiz iyi demiyorum. Her şeye şikayet ediyorsunuz. Ondan bahsediyorum. Benim 2,5 yıldır işim yok. Ne yapayım? İntihar mı edeyim? Ona buna yalakalık edip iş sahibi mi olayım? Ne yapayım? Bizden daha kötü durumda olan insanlar var. Adam Twitch'de oyun oynayıp 1 ayda 80-90 bin lira para kazanıyor. Bu adam oyun oynadığı için ona para ödüyorlar. Dünya böyle bir yer. Birileri paraya para demez, birileri şikayet eder. Fırsatları değerlendiremiyorsak, suçu önce kendimizde arayacağız, başkalarında değil.
Haklısın benimde çok şükür durumum iyi ALLAH olmayanlarada versin.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
ya kardeşim sallama şimdi görüyorsunuz ***** saçma sitelerden yalan haberleri insanların kafasını yiyosunuz ben amerikada yaşıyorum öyle bişey duymadım nerden biliyosunda konuşuyosun valla gece gece sinir ettiniz
Haberler.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Amerika'da yaşayıp bizle ayni geceyi yaşaman peki??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,738
Üyeler
164,726
Son üye
halilsbdhdbhd
Top Bottom