İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Aynen öyle maalesefBu fotoğraf her şeyi anlatıyor gereksiz tartışmaya gerek yok.
Aynen öyle maalesefBu fotoğraf her şeyi anlatıyor gereksiz tartışmaya gerek yok.
Yanında bir de TL karşılıkları verilmiş.Gıda Sektörü;
Birçok ürünün fiyatları mevcut(ortalama alınıyor)
1 mil ambulans ile girmek 164 dolarmış.Cost of Living in New York City, United States. Dec 2024 prices in New York City.
Cost of Living in New York City, United States :: Average prices of more than 50 products and services in New York City, United States.www.expatistan.com
Daha böyle bir sürü var.$164 Per Mile: Surprise Ambulance Bills Are A Growing Problem & Difficult To Avoid
We've already seen that unconscious patients can end up with huge medical bills when an ambulance takes them to a hospital that doesn't accept their insurance. But even if you're conscious enough to point the driver toward the right hospital, you could still be stuck owing hundreds, even...www.consumerreports.org
@Spektrumdx3
Tahmin ettiğim için ABD merkezli sitelerden'den de paylaştım.Yanında bir de TL karşılıkları verilmiş.
TL karşılığı veren bir kaynağı ciddiye almam ben.
İyi de sağlığı paylaşmışsın. Sağlık sektörünün pahalı olduğunu zaten biliyorum ben.Tahmin ettiğim için ABD merkezli sitelerden'den de paylaştım.
Dostum sen böyle incelersen hiç mantıklı sonuçlara varamazsın, ucuz yemek 15 dolar lirayı çevir 90 oluyor bu ne lan ahahahah demek kadar saçma bir şey yok. Türkiye'de asgari ücretli bir çalışan saat başı ortalama 10 TL kazanıyor, Amerika'da ise 8 dolar kazanıyor. Türkiye'de 2324 TL iken Amerika'da bu ücret 1750-1800 dolar civarı. Şimdi bakınca ne kadar ucuz olduğunu görüyorsun bu fiyatların. Ülkenin kendi içindeki ekonomosini başka para birimlerine çevirerek kıyaslamamalıyız.Gıda Sektörü;
Attığım linkleri incele lütfen. O resimde fiyatlar doğru sadece Türkiye Den ABD ye gitmek isteyenler için yanlarına ne kadar para almasını gösteriyor.Dostum sen böyle incelersen hiç mantıklı sonuçlara varamazsın, 15 dolar lirayı çevir 90 oluyor bu ne lan ahahahah demek kadar saçma bir şey yok. Türkiye'de asgari ücretli bir çalışan saat başı ortalama 10 TL kazanıyor, Amerika'da ise 8 dolar kazanıyor. Türkiye'de 2324 TL iken Amerika'da bu ücret 1800 dolar. Şimdi bakınca ne kadar ucuz olduğunu görüyorsun bu fiyatların. Ülkenin kendi içindeki ekonomosini başka para birimlerine çevirerek kıyaslamamalıyız.
Bu mantıkla giden arkadaşlara genelde bir şey "anlatılamıyor". O yüzden ben susmayı tercih ediyorum.Dostum sen böyle incelersen hiç mantıklı sonuçlara varamazsın, 15 dolar lirayı çevir 90 oluyor bu ne lan ahahahah demek kadar saçma bir şey yok. Türkiye'de asgari ücretli bir çalışan saat başı ortalama 10 TL kazanıyor, Amerika'da ise 8 dolar kazanıyor. Türkiye'de 2324 TL iken Amerika'da bu ücret 1800 dolar. Şimdi bakınca ne kadar ucuz olduğunu görüyorsun bu fiyatların. Ülkenin kendi içindeki ekonomosini başka para birimlerine çevirerek kıyaslamamalıyız.
Tamam dostum ben yanlış demedim fiyatlara, sadece bu fiyatlara bakıp sağlık çok pahalı aga ya demek saçma onu söyledim. Adamlar asgari ücretle 12.500 TL civarı para alıyor. Para paradır birim olarak bakın TL'ye çevirmeyin onu söyledim.Attığım linkleri incele lütfen. O resimde fiyatlar doğru sadece Türkiye Den ABD ye gitmek isteyenler için yanlarına ne kadar para almasını gösteriyor.
arkadaşım bak şimdi amerikada et 6 dolar tamam mı kardeşimGıda Sektörü;
1 mil ambulans ile girmek 164 dolarmış.Cost of Living in New York City, United States. Dec 2024 prices in New York City.
Cost of Living in New York City, United States :: Average prices of more than 50 products and services in New York City, United States.www.expatistan.com
Daha böyle bir sürü var.$164 Per Mile: Surprise Ambulance Bills Are A Growing Problem & Difficult To Avoid
We've already seen that unconscious patients can end up with huge medical bills when an ambulance takes them to a hospital that doesn't accept their insurance. But even if you're conscious enough to point the driver toward the right hospital, you could still be stuck owing hundreds, even...www.consumerreports.org
@Spektrumdx3
Anlatmakla vakit kaybetmeyin.arkadaşım bak şimdi amerikada et 6 dolar tamam mı kardeşim
6*7:42 yani sen diyosunki onlarda eti 42 liraya alıyorlar. İŞTE UYANIN DİYE BUNDAN BAHSEDİYORUZ.
ONLAR SAATTE MİNİMUM 9 DOLAR KAZANIYOR.
Anladın mı güzel kardeşim.
Para birimini dönüştürme çünkü onlar maaşınıda dolarla alıyor. Anla kardeşim. Uyan kardeşim
1. Saatte 7.5 dolar minimum.arkadaşım bak şimdi amerikada et 6 dolar tamam mı kardeşim
6*7:42 yani sen diyosunki onlarda eti 42 liraya alıyorlar. İŞTE UYANIN DİYE BUNDAN BAHSEDİYORUZ.
ONLAR SAATTE MİNİMUM 9 DOLAR KAZANIYOR.
Anladın mı güzel kardeşim.
Para birimini dönüştürme çünkü onlar maaşınıda dolarla alıyor. Anla kardeşim. Uyan kardeşim
Seyahat edemediğimiz için gerek yok din kardeşim. Çünkü 1000 dolar biriktirmek için yemeden içmeden 3,5 ay çalışmam lazım.1. Saatte 7.5 dolar minimum.
2. O resim seyehat edenler için hazırlandı.
TL olmasının sebebi yanına ne kadar almasını anlatmak için.
Ulkenin geleceği bizlere emanet(gençlik). Bu yüzden onlara bakıp kıskanmak yerine çalışmaliyiz. Madem şuanki ekonomiyi beğenmiyorsak ileride Biz işlemci anakart üretelim. Biz kendimiz yapalım. Fakat böyle hayal kurarak değil, ÇALIŞARAK.Seyahat edemediğimiz için gerek yok din kardeşim. Çünkü 1000 dolar biriktirmek için yemeden içmeden 3,5 ay çalışmam lazım.