Neler Yeni

CİNNET GEÇİRTEN SİTE...!

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Örnek vermek gerekirse bir ambulans çağırmak 750-1500 dolar arası. Km başı 2-3 dolar ödüyorlar. Bizim devletimiz bedava yaparken hem ambulans hemde korona tedavisini ama ABD'de korona tedavisi 3500 dolar.
Bu arada 2010 yılında antalyadan konyaya yatalak hastamı transfer için sağlık bakanlığından ambulans talep ettim. 1800 TL alırız dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesilen faturakarı gördüm.
Ayrıca düzgün haber kanallarından yapıldı haber. Photoshop yoksa doğru.
A haber yada atv miydi kanal?

okkrr

80+
Knk ne iş yapıyorsun ve PC almak harbi kolay mı üniversite sonrası Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum da hayat şartlsrı nası asgari ücret nası (ben pilot olarak çalışacağım)
Mühendisim olduğum için sabit maaş vermiyolar ama gerçekten burda yaşam zor işin olmazsa ev felan yok burda. Ortalama 3bin dolar felan alıyorum eve gelen 5k dolar türk parasıyla şimdilik 30bin lira pc alınır mı desen çok kolay alınır hatta borca girip sizin orda 10bin liraya oha çüş dediğinizi burda 1.5k dolara alınır yani ucuz gibi gibi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Mühendisim olduğum için sabit maaş vermiyolar ama gerçekten burda yaşam zor işin olmazsa ev felan yok burda. Ortalama 3bin dolar felan alıyorum eve gelen 5k dolar türk parasıyla şimdilik 30bin lira PC alınır mı desen çok kolay alınır hatta borca girip sizin orda 10bin liraya oha çüş dediğinizi burda 1.5k dolara alınır yani ucuz gibi gibi
Knk pilotlar 15k$ alıyor Amerika'da hastaneler çok mu pahali ırkçılık varmı domuz eti herşeyde mu kullanılıyor yemek sıkıntısı çekiyor musunuz

okkrr

80+
Knk pilotlar 15k$ alıyor Amerika'da hastaneler çok mu pahali ırkçılık varmı domuz eti herşeyde mu kullanılıyor yemek sıkıntısı çekiyor musunuz
valla kardeşm dünya turu gezen biri değilim her yeri gezmedim bilmemem başkentte oturuyorum zaten 2 3 ay oldu geleli iş için geldim normal hayat sürüyor işte paran varsa mutlusun burda öyle diyim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
valla kardeşm dünya turu gezen biri değilim her yeri gezmedim bilmemem başkentte oturuyorum zaten 2 3 ay oldu geleli iş için geldim normal hayat sürüyor işte paran varsa mutlusun burda öyle diyim
Knk yemeklerin hepsinde mı domuz eti var ben seçiciyimdir de bu arada nası mühendis oldun burda mühendislik okuyup orda sınava mı girdin

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya

OmerA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Omer
cinnet geçirecek bir şey yok fiyatlar biz de de aynı su an bütün fiyatlar neden artıyor dolar arttı diye.yani biz de aynı dolar fiyatıyla alıyoruz
ama gel gelelim Dolar karşısında para mız değeri bu bir de ilave olarak vergi var üzerine.su an mesela 1645 dolarlık sistemi 1645 doların varsa burada da alabilirsin sadece tl ye cevirdiğin zaman pahalı geliyor bize paramızın değeri düşük

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Kızılderilileri katledip, yerlerine çökersen rahat rahat yaşarsın tabi ki.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben baktım fiyatlara, R7 3700x + 5700 XT olan sistem 11.000 TL yapıyor, hiç ucuz değil ki. :D TR'de 10.000'e bile rahat toplarsın onu. (!!!)

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Gece gece beni kahreden Amerikanın PC toplama sitelerinden biri, birim fiyatlar kafayı yemek için birebir resmen.

www.cyberpowerpc.com

Inceleyin ve hayal edin sadece
O siteden bi türk aldı abd de yaşıyor dediki 2070superli bilgisayarı 1 hafta çalışarak alınabiliyormuş ve herkeste iphone 11 olmasının sebebi bu amerikada 1000$ yani 1 hafta çalışıp alıyosun

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
O siteden bi türk aldı abd de yaşıyor dediki 2070superli bilgisayarı 1 hafta çalışarak alınabiliyormuş ve herkeste iphone 11 olmasının sebebi bu amerikada 1000$ yani 1 hafta çalışıp alıyosun
O kişinin ne iş yaptığını, hangi eyalette yaşadığını göz önüne alarak söylüyorsunuz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom