Strangersupuk
80+ Bronze
Bakayım biraz bulabilirsem ne olduğunu dönüş yaparım.hocam konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın.
Çipset veya kapasitör değişimi yapmak istesem herhangi bir herhangi bir arızalı 970 çipsetli anakart bulsam olur mu yoksa birebir aynı marka model (970 pro gaming aura) mı bulmam lazım?
@sasamblae
@Mehmet Yılmaz
Evet, ama o iş çok zor öyle ev ortamında olacak şeyler değil.hocam konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın.
Çipset veya kapasitör değişimi yapmak istesem herhangi bir herhangi bir arızalı 970 çipsetli anakart bulsam olur mu yoksa birebir aynı marka model (970 pro gaming aura) mı bulmam lazım?
@sasamblae
@Mehmet Yılmaz
Evet, ama o iş çok zor öyle ev ortamında olacak şeyler değil.
En iyisi satmak hocam uğraşmadan.
mavi ekran vermiyorsa tak kullan devam et zaman ayırdıgına degmez masrafa degmez. neden dıceksın am3 anakartım arızalandı tamir işlerindende anlarım ekipman atelyemde mevcut. 2yıl once am3 anakartlara 300-400tl fıyat cektıklerını gordum. arızalıları 100-150tl idi ugrasmak istemedim. bit pazarı gezmek lazım cok cok ucuza halletmek ıstersen onada zaman lazım vesayire. ya saglam alt seviye am3 bul keyfe keder takıl ya da butce varsa senı sıstem dız.hocam konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın.
@sasamblae
@Mehmet Yılmaz