Cips'lerde TR'de üretilenler çok kötü değilmi?

ErenMaiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,250
doritos lays ruffles fln türkiyede üretilmiştir ambalajı basılan hepsi çok kötü tatları banamı böyle geliyo?

doritos lays ruffles fln türkiyede üretilmiştir ambalajı basılan hepsi çok kötü tatları banamı böyle geliyo?
eskiden 1 tanesini baymadan bitirebilecek kadar iyilerdi son zamanlarda bırak bir paket 3-4 tane yedikten sonra bile kusucakmış gibi rahatsız ediyor

son aldığım 10 cipsden 6 tanesi bayat

Kesinlikle katılıyorum, özellikle üzerinde yerli patateslerle/mısırlarla üretilmiştir yazanlar aşırı kötü.

Coca cola zaten oda trde üretilmiştir fln demeye başladı tadı bozuldu. pepsi devam ediyom. colada asit fln yok kalmamış tadıda çöp geliyo
Coca-Cola da sadece üzerinde ELZ yazanlar bi tık idare eder ama onun haricinde pepsi ilk tercihim benim de.

Bayağıdır o markaları yemiyorum ama Patito'nun (Bim cipsi) kalitesinde de birkaç aydır düşüş var bence.

CipsMaster in deniz tuzlu kabuklu patates cipsi dışında diğerleri iğrenç geliyor artık eskiden filmi animeyi hazır ettimi 3-4 paketi rahat gömderdim şimdi 1. paketi bitirene kadar bıkkınlık veriyor

Geri