Cities Skylines seteamde açılmıyor

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,495
Arkadaşlar steam yaz indirimlerinden cities skylines aldım ama açamıyorum steami silip tekrar yükledim dosyaları kontrol ettim oyun dosyalarını doğruladım oyunu 2 sefer silip baştan yükledim oynaya basınca oyun başlatılıyor yazıyor sonra tekrar oyna yazısı çıkıyor bir türlü çözemedim laptopda oynuyorum ekrankartı: Geforce 940M
işlemci:intel i5-5200u

Aynısını ben de yaşadım yaz indirimlerinde pubg aldım oyunun dosyaları doğruladım,olmayınca silip yine yükledim,olmayınca steami silip yükledim. En sonunda iade ettim. UP

Neyse ben konuyu takibe aldım elbet biri bakar...

Arkadaşlar steam yaz indirimlerinden cities skylines aldım ama açamıyorum steami silip tekrar yükledim dosyaları kontrol ettim oyun dosyalarını doğruladım oyunu 2 sefer silip baştan yükledim oynaya basınca oyun başlatılıyor yazıyor sonra tekrar oyna yazısı çıkıyor bir türlü çözemedim laptopda oynuyorum ekrankartı: Geforce 940M
Konu ile alakasız ama kaç TL ye aldın?

bende de olmuştu ets2 de iade ettim. bu arada cities skylines e bence para vermenize gerek yok. tüm dlc leri ile birlikte olan güncel crack dosyası var

bro aynı sorun bi ara arkadaşımın başına geldi ne yaptıysak çözemedik en son sistemi 1 hafta geriye çektik düzeldi

Konu ile alakasız ama kaç TL ye aldın?
Parasında değil olay ben oynamak istiyorum ama merak ettiysen
7736B9B7-7B0A-4862-9C55-2D705BE2FF08.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bro aynı sorun bi ara arkadaşımın başına geldi ne yaptıysak çözemedik en son sistemi 1 hafta geriye çektik düzeldi
İşin garip tarafı Geforce now da oynayabiliyorum ama pc ye yükleyince olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,343
Üyeler
187,950
Son üye
mehmet3514
Geri