Neler Yeni

Citroen Berlingo 1.6 Bluhdi 2018 Araba Ne Kadar Eder?

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
İlanlara baktın mı dostum o fiyata bu km yok 250 binde birkaç değişeni boyası olan arabalara 600 üstü yazmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz beklesem alıcısı gelirse fotoğrafı görünce anlar önemli bişey olmadığını he hava yastığı açtığı için biraz inerim ama sabretsem 600 e gider diye düşünüyorum
Araba piyasası durgun ne olacağı belli değil eğer artarsa satılabilir ama atmazsa dediğim fiyatlara gider

Palo DAYI 👑

80+ Gold
benım anlamadıgım o kazada aırbaglerı nasıl acmıs

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
benım anlamadıgım o kazada aırbaglerı nasıl acmıs
Bizde onu anlamadık reis hiç sorma kafayı yedik anlık bir olaydı zaten tam ışıklardan kalktık hızlandık arada pek mesafe yok zaten bitane kadın yaya ya kırmızı yanmasına rağmen yola atlayınca öndeki adam mecbur ani fren yaptı bide utanmadan değer kaybı davası açmış sigorta zaten verdi parasını

Ekler

• IMG-20240918-WA0025.jpg
    IMG-20240918-WA0025.jpg
    394 KB · Hit: 14
  • IMG-20240918-WA0026.jpg
    IMG-20240918-WA0026.jpg
    457.8 KB · Hit: 13
  • IMG-20240918-WA0024.jpg
    IMG-20240918-WA0024.jpg
    464.9 KB · Hit: 15

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bizde onu anlamadık reis hiç sorma kafayı yedik anlık bir olaydı zaten tam ışıklardan kalktık hızlandık arada pek mesafe yok zaten bitane kadın yaya ya kırmızı yanmasına rağmen yola atlayınca öndeki adam mecbur ani fren yaptı bide utanmadan değer kaybı davası açmış sigorta zaten verdi parasını
gecmıs olsun. Adam mantıklı olanı yapmıs o aracında degerı dusuyor sonucta
daha gecen 16 temmuzda basımıza buna benzer bır olay geldı ısıklardan kalktık onumde uc arac vardı en ondekı sınyal falan vermden donusun yasak oldugu yerden denunce herkes bır anda anı fren yapmak zorunda kaldı bende frenledım kımse carpmadı bırbırıne takı arkadakı bana carpıncaya dek :( hızımızda max30 falandı arka kapılar ıce dogru goctu adamında topmon dustu yanı bu konuda carptıgınız adam da kendı acısından haklı ama o kazada aırbag acması cok ıyı olmamaıs aracın degerı sırf bu sebebden dusecektır almak ısteyende fıyatı bundan oturu dusurup pazarlıgını ona gore yapıcaktır buyuk ıhtımal tekrardan gecmıs olsun cana gelecegıne mala gelsın

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
gecmıs olsun. Adam mantıklı olanı yapmıs o aracında degerı dusuyor sonucta
daha gecen 16 temmuzda basımıza buna benzer bır olay geldı ısıklardan kalktık onumde uc arac vardı en ondekı sınyal falan vermden donusun yasak oldugu yerden denunce herkes bır anda anı fren yapmak zorunda kaldı bende frenledım kımse carpmadı bırbırıne takı arkadakı bana carpıncaya dek :( hızımızda max30 falandı arka kapılar ıce dogru goctu adamında topmon dustu yanı bu konuda carptıgınız adam da kendı acısından haklı ama o kazada aırbag acması cok ıyı olmamaıs aracın degerı sırf bu sebebden dusecektır almak ısteyende fıyatı bundan oturu dusurup pazarlıgını ona gore yapıcaktır buyuk ıhtımal tekrardan gecmıs olsun cana gelecegıne mala gelsın
Aynen öyle başa bişey gelmesinde önemli değil kötü olan yolcu tarafında kimse olmamasına rağmen o da açtı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satma nedenimi de söylemedim ama sizce bu aracın üstüne 200 küsür koyup 20 yada 21 model olanından almak ne kadar mantıklı km ler 100 bin altı çünkü otomobil almak isteriz ama 800 900 aradı böyle donanımları olan hemde 100 bin km altı araç yok gibi bişey olanları hep 200 üstü sizce de mantıkı mı yine Berlingo veya rifter/combo almak hangisi bütçeye anlık uygun gelirse onu düşünüyoruz sonuçta hepsi aynı araba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom