City Bilişim Mağduriyet

hocam mağduriyet yaşamanız üzücü tabi ama umarım size ders olmuştur trendyoldan veya diğer eticaret pazaryeri sitelerinden masaüstü bilgisayar alınmaz

80 gün M2 sdd bekledim şimdi bana sata sdd göndericekler 1 2 ay daha bekleyecem M2 sdd

Deneyim oldu bu tür işler böyle maalesef. Bende defalarca dolandirildim örneğin 42k param gitti 3 aydir bekliyorum... PC aldım bozuldu 2 gün sonra garantiden 1 ay bekledim ... Birsuru kez buraya konu açtım tehdit edildim... Hayatı böyle böyle öğreneceksiniz ayrıca keşke almayıp buraya konu acsaydiniz bilenler sıfır toplama yapsaydı size geçmiş olsun

Siz o bilgisayarı alırken, görselleri şuan ki ile birebir aynı ise onun üzerinden yürüyerek THH'ye gidebilir, iade alabilirsiniz. Yanıltıcı bilgi, görselden nasıl bir sonuç çıkar bilmiyorum ama ortada yanıltıcı bir durum var.

Ayrıca, trendyol, hepsiburada gibi platformların bir suçu yok fakat bu tarz platformlardan bilgisayar almayın. RX580 2017 Yılında çıkmış bir kart. Yani bilgisayarınızın jelatinleri bile dursa, 8 senelik bir bilgisayar denebilir.

en büyük hatayı yapmışsın beş para etmez ikinci el sistem ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüketici hakem heyetine niye gitmiyorsun ?

Parasına göre normal sayılır bir sistem ama 2.el işte, sorunlu parçalar için hakkını aramaya devam et hocam hatta trendyol ile irtibata geç gerekirse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,581
Üyeler
184,650
Son üye
salihock88
Geri