Ozzzge
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Özge kocer
Ozzzge
Merhaba herkese, https://www.youtube.com/@SincapTvFilm
Ağustos 2023'te çizgi film kanalı açtım. Kasım 2023'te paraya başvuru şartlarım olmuştu. Başvurdum reddedildi.
İtirazınızda referans verilen videolar kanalınızı temsil etmiyor. Ve Tekrar kullanılan içerik diye.. (Hiç tekrar içeriği yok)
1 yıldır itiraz videoları çekiyorum. Yine kabul etmedi ve tarihi, Şubat 2025'e attı şimdi de.
çektiğim itiraz video içeriği; Kendimi, evimi, bilgisayardaki çizimlerimi, nasıl çizdiğimi, video editlerimi, after effect projesindeki comp'ları, hatta aldığım çizgi film kurs eğitimleri bile gösterdim videolarda...
İllustrator, after effect, premier pro kullanıyorum. VE BAŞKASININ 1 VİDEOSU bile yok kanalımdaki her şeyi kendim üretiyorum (anonim şarkılar hariç)
(Şarkılarla ilgili telif sorunu yok. Sadece 1 tanesinde (arkadaşım eşek) onda telif sorunu var
Bu şarkılar başka kanallarda da aynen olduğu gibi kullanılıyor. O yüzden anonim şarkı diye belirttim. Kırmızı balık şarkısı için 10 tane seslendirilmiş müzik var, 80 kanal aynı şarkıyı kullanmış.)
Sorum Şu;
-Bu tarz çizgi film içerikli kanallar para kazanmaya nasıl açılır?
-Youtube'a bu videoları kendi yaptığımı daha nasıl ispat ederim? (her şeyi açık seçik gösterdim sorun ne anlamadım)
-Ve sizce hiç para kazanmaya açılmazsa, bu kanalı nasıl para kazanma veya başka bir fikirle değerlendirebilirim?
-Bunun yerine; yapay zeka ile videolar üretsem, bu kanal para kazanmaya açılır mı?