Hocam mhzin fps e katkısı varmıdırCL gecikme değeridir, ne kadar düşükse o kadar iyi olur. Çoğu RAM'de OC yaparak bu değer düşürülebilir.
Genel olarak evet diyebilirim, ama az bir Mhz oynamasında bir katkı olduğunu söyleyemem.Hocam mhzin fps e katkısı varmıdır
Vardır, AMD tarafında çok rahat şekilde görüyoruz.Hocam mhzin fps e katkısı varmıdır
vardır. özellikle amd iseHocam mhzin fps e katkısı varmıdır
3200 CL14 alıp OC yaparak sağlam 3600 CL16 yapılabilir gibi, RAM modeli nedir?Peki 3600 Mhz CL 18 Almak Mantıklı Mıdır ? Mhz Yüksek Olduğu İçin Yoksa 3200 Mhz CL 16 Daha Mı İyidir ?
OC yapılarak CL düşürülebilir. OC yapamayacak isen CL16 3200MHZ daha mantıklı.Peki 3600 Mhz CL 18 Almak Mantıklı Mıdır ? Mhz Yüksek Olduğu İçin Yoksa 3200 Mhz CL 16 Daha Mı İyidir ?
Örnek Verdim Herhangi Bir Modele Bakmadım.RAM'lerin modellerini söylerseniz daha iyi olur.
Açıkçası 3200 MHZ ve CL14 beni kendine çekti. OC ile daha da güzel olur. Onun dışında MHz değeri önemlidir. Fazlası değil ama.
Oc Yapmayı Bilmiyorum O Zaman CL 16 Almak Daha Mantıklı Gibi.OC yapılarak CL düşürülebilir. OC yapamayacak isen CL16 3200MHZ daha mantıklı.