CL 15 ram piyasada yok

emrhan

80+
Reaksiyon skoru
11
Gskill 3000 mhz CL15 8gb ram sahibiyim
16GB yapmak istiyorum fakat piyasada sadece CL 16 var çoğu kişide CL15 ve CL16 ram mavi ekran vermiş bu işin içinden 0 risk ile nasıl çıkarım?

Tam modeli yazın o zaman. GSkill 8GB diye bir model yok.

Foruma okuması olmayanları da mı almışlar? Güzelce tek başına ekleme yapmadan Gskill 3000mhz CL15 8GB Ram yazmışım ama okuyamayan birisinden laf alıyorum garip bir...

Foruma okuması olmayanları da mı almışlar? Güzelce tek başına ekleme yapmadan Gskill 3000mhz CL15 8GB Ram yazmışım ama okuyamayan birisinden laf alıyorum garip bir...
Beyni olmayanları da aldıkları belli.
Hani GSkill markasının Ripjaws, Ripjavs V, Trident, Trident Z gibi modelleri var ya...
Zavallı...
Şimdi ban yiyeceğim ama, yanına kar kalmasın istiyorum.

Bu arada gerçekten tam model belirtmemişsiniz. Gskill'ın çokça serisi bulunuyor.

Bence önce kendi bilgini sorgulayıp insanlara çamur at . Kendini rezil duruma düşürme. Gskill sadece marka 50 tane modeli var...

insanlara çamur at kendini rezil duruma düşürme gskill büsürü modeli var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,316
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri