CL DEGERINI NASIL DEGISTIRIRIM

Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar selam .
Yeni sistem de 2×8 16 gb 3600 mhz (cl19) ram ler var . Ama video da küçük bir overclock la cl 16 ya çekilebilir diyor abdullah. Ama bu islemi nasil yapacağımi bilmiyorum . Videolar vardır diye baktım ama türkçe içerik bulamadim nerdeyse .

Her RAM modelinde ve her anakart modelinde bu ayar yapılmaz. Elinizdekini bozma ihtimali var. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız yapmayı bilen birine yaptırın. Burada birinin yanlış bir şey demesi sizi RAM'siz bırakabilir. Şakaya gelmez bu iş.

Arkadaşlar selam .
Yeni sistem de 2×8 16 gb 3600 mhz (cl19) RAM ler var . Ama video da küçük bir overclock la cl 16 ya çekilebilir diyor abdullah. Ama bu islemi nasil yapacağımi bilmiyorum . Videolar vardır diye baktım ama türkçe içerik bulamadim nerdeyse .
cl değerlerini doğru oğrenmeniz gerekli ama tavsiye etmem oyun için yapacaksanız bile yapmayın benim başıma geldi cl değerini diüşürdüm ancak mavi ekran hatası alıyordum yapmamak daha iyi 5 10 fps fazla almak için

Arkadaşlar selam .
Yeni sistem de 2×8 16 gb 3600 mhz (cl19) RAM ler var . Ama video da küçük bir overclock la cl 16 ya çekilebilir diyor abdullah. Ama bu islemi nasil yapacağımi bilmiyorum . Videolar vardır diye baktım ama türkçe içerik bulamadim nerdeyse .
Bilen bi bilgisayarcıya yaptır yapmasını bilmiyosan bozabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,898
Üyeler
187,901
Son üye
hayabusaci
Geri