Cl değerinin önemi nedir?

imemre

80+
Reaksiyon skoru
28
Aklıma takılan soru cl değeri bu değeri anlamıyorum ben bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, genelde cl16 tercih ediliyor ama bunun artması veya azalması nasıl bir etki yapıyor önemli bir etken mi?

Aklıma takılan soru cl değeri bu değeri anlamıyorum ben bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, genelde cl16 tercih ediliyor ama bunun artması veya azalması nasıl bir etki yapıyor önemli bir etken mi?
Gecikme suresidir Cl ne kadar düşük olursa o kadar iyi

Timings step settings dostum cok önemli.
cl16 böyle düsün.
bi ses geliyor ve senin kulaklarin o sese hemen hizli algi yapiyor ve Information aliyorsun ve hareket ediyorsun.
yani hizli bi sekilde beynin bu dalgalari kulaka iade ediyor.
yol mesafe uzun olsada fark etmez, cünkü senin kulaklar hizli bi sekilde bu sesi aliyor.
cl 18 veya cl 19 ayni olay.
lakin biraz yavas hareket ediyorsun ve bu bilgileri yavas yavas beynine aktariyorsun.
o yüzden tek mhzönemli deyil, önemli olan time settings yani cl 16.

Misal:
Cl 14 3200 mhz daha iyidir , cl 17 3733 mhz den

Timings step settings dostum cok önemli.
cl16 böyle düsün.
bi ses geliyor ve senin kulaklarin o sese hemen hizli algi yapiyor ve Information aliyorsun ve hareket ediyorsun.
yani hizli bi sekilde beynin bu dalgalari kulaka iade ediyor.
yol mesafe uzun olsada fark etmez, cünkü senin kulaklar hizli bi sekilde bu sesi aliyor.
cl 18 veya cl 19 ayni olay.
lakin biraz yavas hareket ediyorsun ve bu bilgileri yavas yavas beynine aktariyorsun.
o yüzden tek mhzönemli deyil, önemli olan time settings yani cl 16.

Misal:
Cl 14 3200 mhz daha iyidir , cl 17 3733 mhz den
aydınlatıcı teşekkürler (y)

Gecikme değeridir. Ne kadar düşük olursa o kadar iyidir ama MHZ arrtıkça Cl değerinin de belli oranda artması normaldir. Yani Cl değeri düşük diye gidip çok da düşük MHZ ram alınamaz yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,750
Üyeler
188,309
Son üye
Namidegertaha
Geri