Neler Yeni

CL değerleri farklı iki ram çalışır mı?

Bende şuan 8 GB Kingstonun 3200 Mhz CL18 rami var. Yanına 8 GB daha alacağım fakat modelin CL18 olanı satılmıyor. CL16 var hep. Alsam sıkıntı çıkartır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Bunu kesin bilemeyiz. Aynı değerde ürünler öneriliyor ama alınamıyorsa da deneme yanılma ile bakabilirsiniz. Hata verme olasılığı var. Bir ihtimal de sizde ki belleğe OC yapıp CL16 deneyebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Keyfen

80+ Bronze
net değilseniz yorum kasmak için yarım yamalak bişiler yazmasanızmı acaba, kullanılmaz dostum aynı dual olması lazım

oguz13

80+ Bronze
Anakartınız belki destekleyebilir belki desteklemeyebilir bunu bilemeyiz anakarttan anakartta değişir satın al çalışmazsa iade et demek isterdim ancak teknolojik ürünlerde iadeyi kaldırdılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

net değilseniz yorum kasmak için yarım yamalak bişiler yazmasanızmı acaba, kullanılmaz dostum aynı dual olması lazım
Ergen olduğun belli.

PixDraw

80+ Bronze
Bende şuan 8 GB Kingstonun 3200 Mhz CL18 rami var. Yanına 8 GB daha alacağım fakat modelin CL18 olanı satılmıyor. CL16 var hep. Alsam sıkıntı çıkartır mı?
en düşük modüle göre ayarlar kullanırsın fakat mavi ekran riskin var önerim farklı marka bile olsa aynı değerlere sahip ram alman.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3200 CL18 Çok kötü bir değer. Eğer gerçekten 2 adet 3200 CL16 alamıyorsanız ve kesin olarak 1 adet alacaksanız hata verme olasılığı var ve bu olasılığı minimuma düşürmek için xmp kapalı bir şekilde cl16 olan rami 18in özelliklerine ve gecikme değerine getirmen lazım bios üzerinden.

Keyfen

80+ Bronze
Anakartınız belki destekleyebilir belki desteklemeyebilir bunu bilemeyiz anakarttan anakartta değişir satın al çalışmazsa iade et demek isterdim ancak teknolojik ürünlerde iadeyi kaldırdılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergen olduğun belli.
Ergenlikle ne alakası var dahası neyine güvenerek beni ne kadar tanıyarak bunu söyleyebiliyorsun ? boş boş yorumlar atıcağına net cevabın yoksa hiç konuşma

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Ergenlikle ne alakası var dahası neyine güvenerek beni ne kadar tanıyarak bunu söyleyebiliyorsun ? boş boş yorumlar atıcağına net cevabın yoksa hiç konuşma
bunu nasıl en iyi cevap yapabiliriz ya o kadar haklısın ki forumda açılan her konuda inanılmaz bilgi kirliliği var

Top Bottom