Inputlagbouncer
80+
Bende şuan 8 GB Kingstonun 3200 Mhz CL18 rami var. Yanına 8 GB daha alacağım fakat modelin CL18 olanı satılmıyor. CL16 var hep. Alsam sıkıntı çıkartır mı?
Kanka yüksek ihtimal hata verir ama belkide vermez bu konuda tam net değilimBende şuan 8 GB Kingstonun 3200 Mhz CL18 rami var. Yanına 8 GB daha alacağım fakat modelin CL18 olanı satılmıyor. CL16 var hep. Alsam sıkıntı çıkartır mı?
Donanımarsivi nin bu konuyla ilgili videosu var izle,Bende şuan 8 GB Kingstonun 3200 Mhz CL18 rami var. Yanına 8 GB daha alacağım fakat modelin CL18 olanı satılmıyor. CL16 var hep. Alsam sıkıntı çıkartır mı?
net değilseniz yorum kasmak için yarım yamalak bişiler yazmasanızmı acaba, kullanılmaz dostum aynı dual olması lazım
Peki ne yapabilirim sizce?net değilseniz yorum kasmak için yarım yamalak bişiler yazmasanızmı acaba, kullanılmaz dostum aynı dual olması lazım
Ergen olduğun belli.net değilseniz yorum kasmak için yarım yamalak bişiler yazmasanızmı acaba, kullanılmaz dostum aynı dual olması lazım
en düşük modüle göre ayarlar kullanırsın fakat mavi ekran riskin var önerim farklı marka bile olsa aynı değerlere sahip ram alman.Bende şuan 8 GB Kingstonun 3200 Mhz CL18 rami var. Yanına 8 GB daha alacağım fakat modelin CL18 olanı satılmıyor. CL16 var hep. Alsam sıkıntı çıkartır mı?
Ergenlikle ne alakası var dahası neyine güvenerek beni ne kadar tanıyarak bunu söyleyebiliyorsun ? boş boş yorumlar atıcağına net cevabın yoksa hiç konuşmaAnakartınız belki destekleyebilir belki desteklemeyebilir bunu bilemeyiz anakarttan anakartta değişir satın al çalışmazsa iade et demek isterdim ancak teknolojik ürünlerde iadeyi kaldırdılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ergen olduğun belli.
bunu nasıl en iyi cevap yapabiliriz ya o kadar haklısın ki forumda açılan her konuda inanılmaz bilgi kirliliği varErgenlikle ne alakası var dahası neyine güvenerek beni ne kadar tanıyarak bunu söyleyebiliyorsun ? boş boş yorumlar atıcağına net cevabın yoksa hiç konuşma