sadece Coc içinmi geçerli buGoogle Play Games - Mobil oyunları Windows PC platformumuzda oynayın
Google Play Games Beta ile mobil oyunlar artık PC'de. Google'ın mobilden PC'ye oyun platformunda büyük ekranın ve daha fazla kontrolün keyfini çıkarın.play.google.com
bu programı indirip hesabınızı girin 300TL oyun içi satın alımı bedavaya yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkaplanlar 279TL arkaplan alacağım
evetsadece Coc içinmi geçerli bu
hocam daha önce kullandıysanız olmayabilir eğer kullanmadıysanız başka bilgisayardan deneyin veya silip yüklemeyi deneyip programı başka email ile girin programa.Ben önceden indirmiştim play games betayı bende indirim olmuyor neden satın alımda? @Checkmate
uygulamanın linkini attım uygulamayı indir hesabını gir satın al kısmında 0 tl olacakBu uygulamanın direkt linki var mı? Konu linkinden gittim mail atçaz diyor ama atmıyor.
hocam daha önce kampanyadan yararlandınız mı aynı kampanya daha önce de olmuştu? programı silip başka email üzerinden tekrar deneyebilirsiniz. farklı email ile deneyebilirsiniz.olmuyor 0₺
pass alınır mı bununlaGoogle Play Games - Mobil oyunları Windows PC platformumuzda oynayın
Google Play Games Beta ile mobil oyunlar artık PC'de. Google'ın mobilden PC'ye oyun platformunda büyük ekranın ve daha fazla kontrolün keyfini çıkarın.play.google.com
bu programı indirip hesabınızı girin 300TL oyun içi satın alımı bedavaya yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkaplanlar 279TL arkaplan alacağım
Kullanmadım daha önceevet
hocam daha önce kullandıysanız olmayabilir eğer kullanmadıysanız başka bilgisayardan deneyin veya silip yüklemeyi deneyip programı başka email ile girin programa.
uygulamanın linkini attım uygulamayı indir hesabını gir satın al kısmında 0 TL olacak
hocam daha önce kampanyadan yararlandınız mı aynı kampanya daha önce de olmuştu? programı silip başka email üzerinden tekrar deneyebilirsiniz. farklı email ile deneyebilirsiniz.
hocam tas in yanindaki artiya basin orda aski var ona basin arka plan ordaArkadaşlar yeni başladım COC a satın alım kısmında alabileceğim ne önerebilrisiniz kozmetik yada değil altın ve elmas dışında bir şey göremiyorum belediye binası ile alakası var mı arkaplan yada kozmetik tarzı satın alma menüsünü bulamadım fırsattan yararlanmak istiyorum? yardımcı olursanız sevinirim
Askı yok hocamhocam tas in yanindaki artiya basin orda aski var ona basin arka plan orda
ana yeni basladıgınız içindir belki bilemiyorumAskı yok hocam
Alıntıyı görüntüle
yinede teşekkürler açılırsa ne satın almak mantıklı bu 300 tl ile arkaplan mı yoksa gelişme için alternatif ne önerirsiniz sanırım belediye binasını geliştirmem lazım satın alım için bu askı bende kapalıana yeni basladıgınız içindir belki bilemiyorum