Clash of Clans belediye binası 11 fullenmesi kaç ay sürer?

CVaRy

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
164
Belediye binası 11'e yeni geçtim sayılır. Sürekli yükleyip sıkılınca siliyordum bu sefer silmeyip oynayacagım. Hesap 5 yıllık, 5 yılda sile yükleye bb 11 geldik. Kışla yükseltmesi bile 1 hafta sürüyor. Bu nasıl iş yahu?

Ekler

• Screenshot_2023-12-26-02-37-56-351_com.supercell.clashofclans.jpg
    Screenshot_2023-12-26-02-37-56-351_com.supercell.clashofclans.jpg
    1.8 MB · Hit: 119
Belediye binası 11'e yeni geçtim sayılır. Sürekli yükleyip sıkılınca siliyordum bu sefer silmeyip oynayacagım. Hesap 5 yıllık, 5 yılda sile yükleye bb 11 geldik. Kışla yükseltmesi bile 1 hafta sürüyor. Bu nasıl iş yahu?
Zamanında oynadım. Senin oynamana bağlı aralıklı desek 3-4 ay sürer muhtemelen belki daha fazla köyüne bağlı birazda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Clash royale oynayabilirsin bir tık sinir bozucu ama arada 1-2 maç atar çıkarsın.

Zamanında oynadım. Senin oynamana bağlı aralıklı desek 3-4 ay sürer muhtemelen belki daha fazla köyüne bağlı birazda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Clash royale oynayabilirsin bir tık sinir bozucu ama arada 1-2 maç atar çıkarsın.
Royale`de Oynuyorum Oda 4 Yıllık Hesap. Çok Aktif Değilim Benim Tahminimce 5 Aydan Fazla Süreceği Yönünde Bakalım.

Valla ben 11 im az kaldı fullememe ama bayadir uğraşıyorum fakat süreklili girmiyordum

Valla ben 11 im az kaldı fullememe ama bayadir uğraşıyorum fakat süreklili girmiyordum
Walla Zaman Geçirmek İçin Mükemmel Bir Oyun Gerçekten Eskiden Bir de Küresel Sohbet Vardı Küfürler, Hakaretler, Hesap Çalma Olayları Havada Uçuşuyodu Supercell Buna Dur Dedi İşi Kökten Halletti. Keşke Geri Gelse. Onun Dışında bb 11 Fullden Sonrası Sarmaz Zaten Yine Silerim Yüksek İhtimal.

Lords Mobile oynuyorum 300-400 günlük araştırmalar var...

Heroları Basmak O Kadar Zor Değil. 1 Veya 1 Buçuk Ay İçerisinde Halledilir.
Babuş bütün köylere yetmeye çalışınca elbet heroyu boşlamak zorunda kalıyorsun. Uzun sürüyor. 1 buçuk ayda herolar fullenmez diye düşünüyorum. 3 tane hero var çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri