Neler Yeni

Clash of clans klanım gitti

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Biraz ara vermiştim oyuna bir girdim ki 10 seviye klanimi oyun otomatik başkasına atamış ne yapayım şimdi ben klani kapatıp 3 ay boyunca elemanın oyuna girmemesini mi dua edeyim. Zamanında lise sınavlarına girmeyip 15 hesapla kastigim klani başkasına veriyor ne saçma sapan birsey tekrar bırakasim geldi oyunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Kral benim ki de gitti ae oyunu tanımadığım büyük bile olmayan birine atmış koca klanı sakatlar. Herkesi atacağım bir daha bana dönerse klan.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klan lideri uzun süre giriş yapmazsa otomatik olarak yardımcı lidere devrediliyor.
Benim yedek hesaplarin hepsi yardımcı liderdi klana yeni katılan birine üyeye vermiş klani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral benim ki de gitti ae oyunu tanımadığım büyük bile olmayan birine atmış koca klanı sakatlar. Herkesi atacağım bir daha bana dönerse klan.
Saçma sapan birsey ya sanki o kadar savaşı sen yaptın hemen hazıra konuyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Saçma sapan birsey ya sanki o kadar savaşı sen yaptın hemen hazıra konuyon
+999 kardo inan sinirim bozuldu 12lv full köyüm vardı ki zamanının en iyisiydi TR de hesabım. Klan lv5 di bilerek lv kasmıyordum dikkat çekmemek için adamlar kalktı başkasına verdi ve açıklama da tel no var benim. Onu da kaldıramıyorum yazık yani. Savaşı geçtim kral çok emek var da klan için bir sürü üyem vardı ama yaptıkları şey haksızlık.

Top Bottom