Hocam ben 1-2 tüyo vereyim, umarım yardımı dokunur.Eskiden kalma hesabım vardı gireyim oynayayım dedim 1-2 gün oynadım felan bazen yemiyorum bazen yeniliyorum yenildiğim zaman tek avantaj eşleştirme adamın 13 seviye pekkası var benim 10 10 seviye sovalyem var adamın 13 bune deliricem 3400 kupayım kral seviyem 10 adamınki 11 ne kadar berbat eşleştirme sistemi olan bir oyun zaten pekka mega şövalye metası getirmişler iğrenç ötesi bir şey bunun bir taktiği felan yokmu benim levelim kaç adamın kartının leveli kaç deliricem
Çok teşekkürler hocam bir sorum daha var size. Ben destemdeki kartları özellikle nasıl çıkaracağım ki yani bir sürü olasılık var çok zor değil miHocam ben 1-2 tüyo vereyim, umarım yardımı dokunur.
Kart seviyeleriniz düşük olduğu için dezavantajlı hissediyor olmanız normal, uzun aradan sonra eski hesabıma girince aynısını yaşadım. Etkinlikler kısmında klasik 1v1 oynarsanız orda tüm kartlar 11 seviye. Bu rekabeti eşitler.
Tüm kartları ortaya karışık yükseltmeye kalkarsanız ya hepsi elinizde patlar ya da cüzdanı patlatmanız gerekir. Güzel bir deste yap ve o destedeki kartları yükseltmeye çalış. Bu şekilde 1-2 aylık süreçte destemi güzel yükselttim. Şu an mega şövalye, mini pekka ve goblin fıçım 15lvl, destemdeki en düşük kart 12 seviye ama kartları doğru kullanırsanız dezavantajlar çok büyük olmaz.
Metalara takılmayın, sürekli deste değişmeyin. Evet deste denemeleri yapmak keyifli ama normal maçlarda deney yaparsanız kupanız düşer, tadınız kaçar. Etkinlik kısmındaki maçlarda istediğiniz kadar deste deneyin, hoşunuza giden karakterlerle yaptığınız desteyi normal maçlarda düzenli oynayın. Aynı desteyi sürekli oynamak karşınıza gelen her desteye karşı nasıl savaşacağınızı anlamanızı sağlıyor. Tabii ki zaman zaman sizi counterlayan desteler gelecek ancak aynı desteyi düzenli oynarsanız dezavantajlı eşleşmelerden de galibiyetle ayrılma şansınız artar.
Oyunu keyfi oynuyorum, öyle iyi falan değilim. 7400 kupayım, sorun olursa yardımcı olmayı denerim. Forumda illa ki oyunu daha iyi oynayan, emek sarf eden arkadaşlar vardır. Onların dediklerine de dikkat etmeni tavsiye ederim. Neticede unutmaman gereken şey oyunu keyif almak için oynuyor olmamız, keyif almıyorsan kasmana gerek yok keyif aldığın başka oyunlara bakınabilirsin. İyi akşamlar.
tecrube konusuyor bazenÇok teşekkürler hocam bir sorum daha var size. Ben destemdeki kartları özellikle nasıl çıkaracağım ki yani bir sürü olasılık var çok zor değil mi
Tamam işte kart seviyelerine rağmen iyi oynuyorsun ki o adamlarla bulunduğu seviylere çıkıyorsun. Meta destelerini çalış en kötüBilmiyorum o kadar iyi oynadığımı düşünmüyorum örneğin 3 maç atıp 2 sini kazanınca karşıma direk 13-14 leval pekka adamı atıyor yenmem imkansız oluyor zaten
Çok ilginç konuEskiden kalma hesabım vardı gireyim oynayayım dedim 1-2 gün oynadım felan bazen yemiyorum bazen yeniliyorum yenildiğim zaman tek avantaj eşleştirme adamın 13 seviye pekkası var benim 10 10 seviye sovalyem var adamın 13 bune deliricem 3400 kupayım kral seviyem 10 adamınki 11 ne kadar berbat eşleştirme sistemi olan bir oyun zaten pekka mega şövalye metası getirmişler iğrenç ötesi bir şey bunun bir taktiği felan yokmu benim levelim kaç adamın kartının leveli kaç deliricem
Yazdım onuda işte eskiden beri bırakmadan oynamak lazım hak veriyorum baya zor makslamak 1 deste belirlicen onu makslıcan çok zaman istiyo amaKart çıkmıyor maxlayayım
Sildim oyunu. Turnuvada bile ben 3000 iken karşıma 8000 adamı getiriyor. Leş gibi oyun.Oyun p2w değil para yatırmak sadece süreci hızlandırıyor hepsi bu. Sana tavsiye olarakta kupa kasmaya ara vermeni ve iyi oynadığın metaya da uygun bir deste bulup onu maxlamanı öneririm. Bu süreçte etkinlik sayfasında ki maçları oyna orda her şey eşit ve ordan kart vs kasmak çok daha kolay. Joker kartlar vs veriyor sezon jetonu ile evrim parçası efsanevi kartlar vs alıyorsun. Hatta şu an mega şövalye evrimini bedava veriyor. Buna ek olarak şansını efsaneler yolunda deneyebilirsin orası zaten her sezon sıfırlanıyor ve basamak basamak ilerliyorsun bazı basamaklar sarı ve sarı basamakta kaybedince eksi almıyorsun.
İstediğiniz kartları özel olarak çıkaramazsınız ama yeni sistem ile joker kartlar var, istediğiniz kartlara joker kartları ekleyebilirsiniz. Ayrıca markette takas kısmı var, jeton ile çalışıyor. Jetonlarınızın izin verdiği ölçüde kullanmadığınız karakterleri kullandığınız kartlarla değişebilirsiniz.Çok teşekkürler hocam bir sorum daha var size. Ben destemdeki kartları özellikle nasıl çıkaracağım ki yani bir sürü olasılık var çok zor değil mi
sürekli deste değiştirmekte zor iş , her desteye alışma süreci zorlu oluyor.Hocam senelerdir bi bıraktım bi başladım bi bıraktım bi başladım çocukluğumdan beri oynuyorumdur en az 3 4 hesap değiştirmişimdir ama az bir şey anladıysam şu oyundan bir şey her zaman aynı deste üzerinde ilerlediğiniz zaman kaybetme ihtimaliniz çok daha yüksek orada 10 tane deste oluşturma yeri var 10 tanesinide kullanın bence 10 tane deste oluşturun her 5 maçta rastgele farklı bir deste seçip maça girin daha farklı oyuncular ve genelde daha çok kupa kasabiliyorsun kartları yükseltmek istiyorsanda klanlardan kart iste klan savaşlarına gir her zaman farklı ücretsiz turnuvalar geliyor oralara gir bi şekilde geliştiriyorsun mesela ben tek 1 destemi yükselttim en max kartım 14 en düşük kartım 10 lvl hangi desteyi kullanmak istersem en düşük 10 lvl kart var geneldede öyle yapıyorum seviyeye göre kartları sıralıyorum en düşük seviyeden yükseltmeye başlıyorum oyun sonuçta 5 maç kaybeder 1 maç kazanırım 6500 kupadayım çokta takmıyorum kupaları bence sizde takmayın her zaman bu böyle 13 lvlim 14 lvllik adamlar geliyor bazen 12 geldiğide oluyor pekte takmamak lazım