Tam 1k ya rog keris var ben kullanıyorum şahsen memnunum 750 ye almıştım orta boyda her türlü şekle gidiyor claw da palm da güzel açıkcasiAklınızdaki en iyi mouseyi yazarsanız mutlu olurum.
itopyada 750 görünüyor, öneri için teşekkür ederimTam 1k ya rog keris var ben kullanıyorum şahsen memnunum 750 ye almıştım orta boyda her türlü şekle gidiyor claw da palm da güzel açıkcasi
bence cobra rgb al en iyisiitopyada 750 görünüyor, öneri için teşekkür ederim
Aklınızdaki en iyi mouseyi yazarsanız mutlu olurum.
bunlardan rengi siyah olan yok mu bulamadım akakçe üzerindeDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Var bu ama akakcede bulamazsin. Site guvenilir ama satis sonrasi destegi sikintili diye biliyorum daha once alisveris yapmadimbunlardan rengi siyah olan yok mu bulamadım akakçe üzerinde
Siteyi ilk defa gördüğümden dolayı bir tereddüte düştüm ama mouse güzel, beyaz olan çok kir tutar diye siyah olanı sordum. Başka bir sitede satışı var mıVar bu ama akakcede bulamazsin. Site guvenilir ama satis sonrasi destegi sikintili diye biliyorum daha once alisveris yapmadim
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Siyah
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.trDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Siyah ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Siyah Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Bilmiyorum hocam ama site güvenilir. Sadece satış sonrası sıkıntılı diye biliyorum isterseniz detaylı araştırabilirsiniz.Siteyi ilk defa gördüğümden dolayı bir tereddüte düştüm ama mouse güzel, beyaz olan çok kir tutar diye siyah olanı sordum. Başka bir sitede satışı var mı
satıcı güvenilir hocam sıkıntı yokSiteyi ilk defa gördüğümden dolayı bir tereddüte düştüm ama mouse güzel, beyaz olan çok kir tutar diye siyah olanı sordum. Başka bir sitede satışı var mı
Var connectgameden bakabilirsinbunlardan rengi siyah olan yok mu bulamadım akakçe üzerinde