Neler Yeni

Claw tutuş için mouse önerisi ve speed mousepad önerisi

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Kendi sitesinden al 2 haftaya geliyo ortalama 1650tl falan olur vergiyle artisan.jip sitesi
İyimidir hocam birde çok farkettiriyor mu lamzu Alicam cam skates alacağım ve mousepad şuan jamesdonkey mousepad kullanıyorum gamepower devour s birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de claw tutuş yapıyorum. O yüzden önerdim zaten. claw için en güzel fps mouselarındandır.
Hocam viper mini dock ile 8000hz oluyormuş doğru mudur ?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
İyimidir hocam birde çok farkettiriyor mu lamzu Alicam cam skates alacağım ve mousepad şuan jamesdonkey mousepad kullanıyorum gamepower devour s birde

Hocam viper mini dock ile 8000hz oluyormuş doğru mudur ?
Knkm viper mini ile karşiaştirma şu mouseu gozunu seviyim aklından çikart onu ve mousepadde gelince farkı anlarsın ama şuan lamzu ve cam skatez sıfır alsan 2760tl ye geliyo ikinci el alsana 1900e vardı en son ilanda temiz gozukuyodu sahibindende bi incele istersen

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Knkm viper mini ile karşiaştirma şu mouseu gozunu seviyim aklından çikart onu ve mousepadde gelince farkı anlarsın ama şuan lamzu ve cam skatez sıfır alsan 2760tl ye geliyo ikinci el alsana 1900e vardı en son ilanda temiz gozukuyodu sahibindende bi incele istersen
Kankam ozaman cam skates alayım birde wraith cosmic glass mousepad alayım diyorum cam mousepad ne dersin ?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Kankam ozaman cam skates alayım birde wraith cosmic glass mousepad alayım diyorum cam mousepad ne dersin ?
Knk cam skatez ve cam pad çok kotu oluyo birde ben cam mousepad onermem açikçasi 2 kere elime geçti memnun kalmadım benim dediğim en mantiklısı bence 2.elden cam skatezli lamzu al sıfıra para verme cidden mousepad olarakda artisan hayate otsu soft al kendi sitesinden en iyi tercih olur emin ol gelip teşekkur edersin sonra cidden çok kalite farki var

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Knk cam skatez ve cam pad çok kotu oluyo birde ben cam mousepad onermem açikçasi 2 kere elime geçti memnun kalmadım benim dediğim en mantiklısı bence 2.elden cam skatezli lamzu al sıfıra para verme cidden mousepad olarakda artisan hayate otsu soft al kendi sitesinden en iyi tercih olur emin ol gelip teşekkur edersin sonra cidden çok kalite farki var
Şimdiden teşekkürler ozaman :)

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Hocam zowie yenilerini önermem lamzu atlantis bakabilirsin 2.el dee daha ucuz cam skatezli al alcaksan sahibindende vardir illa

Ya brom adam 7k bütçe diyo sen viper mini diyosun şakamı

Mousepad olarakda Artisan Hayate otsu soft öneririm
Siz her halde pahalı olan ürünlerin daha kaliteli olduğuna inananlardansınız ve ne olursa olsun fiyatın karşılığına bakmaksızın en iyisine yönelenlerdensiniz. Benim maddi bir problemim yok. Gidip en pahalı mouse'u da alabilirim ama almıyorum. Almıyorum çünkü o fiyata gayet değerinin karşılığını fazlasıyla veren bir ürün olduğunu biliyorum ve fazlasıyla testlerde bu sonuçlar belirtilmiş. Siz f/p kıyaslamaları yapmıyorsanız bu sizin sorununuz benim değil. Gelip burada kendi düşünceniz doğruymuş gibi insanlarla dalga geçmeyin.

Lamzu atlantis vs Viper mini
Bence de kıyaslama viper mini'nin rakibi değil:kekw:.

Son düzenleme:

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Siz her halde pahalı olan ürünlerin daha kaliteli olduğuna inananlardansınız ve ne olursa olsun fiyatın karşılığına bakmaksızın en iyisine yönelenlerdensiniz. Benim maddi bir problemim yok. Gidip en pahalı mouse'u da alabilirim ama almıyorum. Almıyorum çünkü o fiyata gayet değerinin karşılığını fazlasıyla veren bir ürün olduğunu biliyorum ve fazlasıyla testlerde bu sonuçlar belirtilmiş. Siz f/p kıyaslamaları yapmıyorsanız bu sizin sorununuz benim değil. Gelip burada kendi düşünceniz doğruymuş gibi insanlarla dalga geçmeyin.

Aklına gelicek tüm premium mouselari kullandim şuan da elimde modlu viper mini ,lamzu atlantis ve razer deathader v3 pro var , viper mini karşilaştiricak kadar garip birisin ama yinede cevap vericem 1.sebep yapi kalitesi,2.coating,3switchler4.encoder arızası,5.lod sorunu,6.sensoru daha kötü(çok farkedilmez ama yinede teknik detay) 7.ağırlık daha ne sayiyim mesela birde kablolu mouse sence 7k bütçesi olan adamin bunu alması mantıklımı

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Aklına gelicek tüm premium mouselari kullandim şuan da elimde modlu viper mini ,lamzu atlantis ve razer deathader v3 pro var , viper mini karşilaştiricak kadar garip birisin ama yinede cevap vericem 1.sebep yapi kalitesi,2.coating,3switchler4.encoder arızası,5.lod sorunu,6.sensoru daha kötü(çok farkedilmez ama yinede teknik detay) 7.ağırlık daha ne sayiyim mesela birde kablolu mouse sence 7k bütçesi olan adamin bunu alması mantıklımı
Beni nereden tanıyorsunuz da fikir yürütüyorsunuz(Cem yılmaza havale ediyorum sizi). Bu nasıl bir ego. Profesyonel kıyaslama yapacak kadar mouse hastası biri değilimdir işim de bu değil. Fakat siz paşam öyle misiniz? Her şeyi biliyorsunuz süper. Profesyonel bir kıyaslama linki attım görmüş müydünüz? Bu şekilde bir incelemeniz var da biz mi bilmiyoruz ? Yaptığınız kıyaslamada tek mantıklı gözüken 6-sensör o da daha kötü olduğu anlamı taşımaz, çarpıtmışsınız mevzuyu. Bütçeyle ilgili ne dedim ama siz ne anlatıyorsunuz. Tekrar okuyabilirsiniz idrakta bir sıkıntı olmuş sanırsam. Olay paranın alabileceği en iyi mouse olsa zaten o da Lamzu atlantis olmayacaktır. Benim kullandığım mouse alınsın diye bir şey demiyorum viper mini'den iyi mouselar var fakat kıyaslamaya sokmayacağım bir mouse lamzu atlantis.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
Hocam viper mini de nasıl bir modlama yaptınız kendiniz mi yaptınız bende de var da merak ettim.

BlackFr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet

Bu veriler doğru mu ya. Lamzu için yazılımsız denenmiş diyorlardı. O kadar kötü cıkması anormal değil mi o sensör ile🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom