Claw Tutuş İçin Mouse Önerisi

Koçii

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar başkıkta yazdığım gibi 250 tl bütçe ile claw mouse alacağım önerileriniz bekliyorum.

Ben Rival 110 kullanıyorum. Claw grip olarak bir sıkıntı yok gayet memnunum.

Yanlış hatırlamıyorsam 260 ₺'ye Rival 3 vardıi onu öneririm. Ayrıca claw tutuş için ayrı bir mouse bakmaya gerek yok. Tüm mouselarda claw, palm ve fingertip yapılabilir, burada önemli olan şey sizin elinizin büyüklüğü. Mouse alırken elinizi ve alacağınız mouse'un ölçülerine bakmadan almayın.

Yanlış hatırlamıyorsam 260 ₺'ye Rival 3 vardıi onu öneririm. Ayrıca claw tutuş için ayrı bir mouse bakmaya gerek yok. Tüm mouselarda claw, palm ve fingertip yapılabilir, burada önemli olan şey sizin elinizin büyüklüğü. Mouse alırken elinizi ve alacağınız mouse'un ölçülerine bakmadan almayın.
Aslında bazı mouselarda değişiyor. Yani tutabiliyorsun ancak rahat edemiyor insan. Rival 110 gibi düz yapıda olanlar mesela her türlü tutuşa uygum tabi.

Elim büyük g102 sıkıntı mı yapar ?

Dostlarım tavsiyelerinize güvenerek rival 3 almaya karar verdim. Aldıktan sonra burda beğenip beğenmediğimi belirtirim. Tekrardan sağolun.

Geri