Neler Yeni

🔥İndirim Claw's Genius V2 Kablosuz Mouse 219 TL 🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Claw's

80+ Silver
hocam attıgınız ürün alt seviye huano switchli, 1600 dpilik bir ofis mousesi. çok çok iyi sensör derseniz tabii millet süphelenir. Ayrıca cocuk diyip küçümsemen garip.
İşi gücü yokmuş gibi her attığım ürüne gelip bıt bıt konuşulunca ben de tilt oldum.

Beğenmiyosan alma, konuyu terket di mi? Olması gereken o.

Attığım mousenin giriş seviyesi bir ofis mouseu olduğunu ben de biliyorum. Bu fiyatta ofis mouseu arayanlar için atıyorum zaten.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat
ofis mouselerin genelinde alt seviye sensör bulunur hocam, ürünün kötü bir yanı yok bence.
dostum çocuk sensörüne iyi demiş ona göre yorum yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşi gücü yokmuş gibi her attığım ürüne gelip bıt bıt konuşulunca ben de tilt oldum.

Attığım mousenin giriş seviyesi bir ofis mouseu olduğunu ben de biliyorum. Bu fiyatta ofis mouseu arayanlar için atıyorum zaten.
sıcak fırsatlar öneri konusu mu dostum.

hadi indirimde olsa bari neyse 30 tl indirim sıcak bir fırsat gibi mi duruyor sence .

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren

hocam bu tarz ürünler zaten 200-300 bareminde, neden almayan kalmasın, çok çok iyi sensörü var diyorsun ozmn? Konuyu terketmelikte bişey yok, ben senin mizahınıda severdim ama artık millet haklı olmaya basladı, görmekten yorulduk çünkü. İyi forumlar, uzatmaya gerek yok.

hadi indirimde olsa bari neyse 30 tl indirim sıcak bir fırsat gibi mi duruyor sence .
Zaten bende ondan yazdım, arkadaş her attıgı ürün için öyle bir hava bırakıyor ki almayacak adama aldırmaya calısır gibi. Yoksa kimseyi durup dururken eliştirecek bir insan degılım. Neyse sanada iyi forumlar, uzamasın konu boşu boşuna.

Claw's

80+ Silver

Dostum babana hediye buldun mu sen burda vaktini harcıyosun :LOL:

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sonuç olarak fiyatına göre nasıl? 30 TL fazlasına Logitech de var. O mu bu mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,739
Üyeler
164,370
Son üye
Tw1ha
Top Bottom