Alınacak bir mouse değil, sensör değerleri kağıt üstünde bile berbat ve demode. Dünyanın en kaliteli plastiğini kullansa ne olur? Bu devirde 20G ivmelenmeli mouse ancak 3-4 yaşındaki bebeyi tatmin eder. Biraz farkına varacak bir oyuncu için maalesef çok korkunç ve hazin bir son olur fareyi almak.
Biraz abartmışsın bence
300 liralık mouseyi alan adam beğenmese ne olacak? Sağına soluna, kutusuna zarar vermediği takdirde zaten iadesini yapar geçer. Bence çok korkunç ve hazin bir son parayı döküp beğenmediğin bir üründe yaşanabilir. Bu mouse fiyat/performans skalasında kimseyi hayal kırıklığına uğratacak kadar da beklenti içine sokmaz, bu fiyat bandında ki fareler arasında da kimseyi üzmez.
Maalesef günümüzde alım gücü azaldı. Herkes parayı basıp basilisk v3 alamıyor. Uygun bütçeli ekipmanla oynayan arkadaşlarımız var. Şükür benim için bu gibi şeylerin önemi yok. Ama yakın çevremde abi uygun fiyatlı klavye, mouse, kulaklık önerilerin nelerdir dediklerinde bir iki bir şey söylemek, yorum yapmak hoşuma gidiyor.
Ürününe bir katma değer katıp, uygun fiyattan kullanıcıya sunmaya çalışan firmaları takdir ediyorum. Bu üründe mesela yazılımı fena değil. Bence bir alıp denersen çok korkunç ve hazin bir sonun olmayacağını düşünüyorum