Neler Yeni

🔥İndirim Claw's Nexus X1 Wide RGB Örgü Kablolu Mouse 309 TL

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Biraz abartmışsın bence :)
300 liralık mouseyi alan adam beğenmese ne olacak? Sağına soluna, kutusuna zarar vermediği takdirde zaten iadesini yapar geçer. Bence çok korkunç ve hazin bir son parayı döküp beğenmediğin bir üründe yaşanabilir. Bu mouse fiyat/performans skalasında kimseyi hayal kırıklığına uğratacak kadar da beklenti içine sokmaz, bu fiyat bandında ki fareler arasında da kimseyi üzmez.

Maalesef günümüzde alım gücü azaldı. Herkes parayı basıp basilisk v3 alamıyor. Uygun bütçeli ekipmanla oynayan arkadaşlarımız var. Şükür benim için bu gibi şeylerin önemi yok. Ama yakın çevremde abi uygun fiyatlı klavye, mouse, kulaklık önerilerin nelerdir dediklerinde bir iki bir şey söylemek, yorum yapmak hoşuma gidiyor.

Ürününe bir katma değer katıp, uygun fiyattan kullanıcıya sunmaya çalışan firmaları takdir ediyorum. Bu üründe mesela yazılımı fena değil. Bence bir alıp denersen çok korkunç ve hazin bir sonun olmayacağını düşünüyorum :)
Düşüncene saygı duymakla beraber hiç abarttığımı da düşünmüyorum hocam. Alıp senelerce kullanmak istediğimiz bir ekipman olan fareye verilecek parayı bir kere vereceğiz sonuçta. Onda da gidip 310 ₺ verip rezil olmamak taraftarıyım. F/P ürünleri olan firmaları takdir etmeyenimiz var mı bu mevcut ekonomik şartlarda zaten?

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Dax Saz
Senin düşük seviyene inmemeyi seçiyor , kendini oyuncu sanmaya devam etmeni ama bir gün karşılaşırsak aslında ne olduğunu sana öğretmeyi tercih ediyorum. Hülagühülahüahğdğd
Tepetaklak durduğun için yukarıda olanı aşağıda sanman normal. Oyuncu olduğumu da iddia etmedim. Daha tartışmanın bütünlüğüne hakim olamıyorsun. Karşılaşmaya gelince de bunu hiç isteyeceğini sanmıyorum. Elin şeyini görmeyen kendininkini keser sapı sanarmış.

WhoCares

80+ Gold
yılbaşından önce fiyatları daha uygundu zamlanmış bu fiyat bandında tercih edilmeyebilir üzerine bi tık daha koyup diğer markalara bakılabilir

setgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem
Düşüncene saygı duymakla beraber hiç abarttığımı da düşünmüyorum hocam. Alıp senelerce kullanmak istediğimiz bir ekipman olan fareye verilecek parayı bir kere vereceğiz sonuçta. Onda da gidip 310 ₺ verip rezil olmamak taraftarıyım. F/P ürünleri olan firmaları takdir etmeyenimiz var mı bu mevcut ekonomik şartlarda zaten?
Tabii herkesin kendi düşüncesi hocam haklısın. Bence ikimizin bakış açısı farklı.
Ofisimde çalışanlarım için geçen sene Logi M590 ofis tipi mouse aldım. Ciddi bir bedel verdim bunun için. Yaklaşık 15 farenin 3 tanesinin sol tıkı çalışmamaya başladı. Elektronik-mekanik ürün bunlar, kısmet işi. O kadar para verip 3 tanesinin 1 senede arıza yapması saçmalar saçması. Bu nedenle bu mouse uzun kullanımda da sorunsuz çalışırsa on numara cihaz bence.
Bende f/p ürünleri takdir ediyorum yazmıssın ama, bence fazlasıyla ön yargılısın. Neyse çok önemli değil herkesin düşüncesi aynı olamaz, tanıştığıma memnun oldum. Bir kabalık ettiysem kusura bakma

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Tabii herkesin kendi düşüncesi hocam haklısın. Bence ikimizin bakış açısı farklı.
Ofisimde çalışanlarım için geçen sene Logi M590 ofis tipi mouse aldım. Ciddi bir bedel verdim bunun için. Yaklaşık 15 farenin 3 tanesinin sol tıkı çalışmamaya başladı. Elektronik-mekanik ürün bunlar, kısmet işi. O kadar para verip 3 tanesinin 1 senede arıza yapması saçmalar saçması. Bu nedenle bu mouse uzun kullanımda da sorunsuz çalışırsa on numara cihaz bence.
Bende f/p ürünleri takdir ediyorum yazmıssın ama, bence fazlasıyla ön yargılısın. Neyse çok önemli değil herkesin düşüncesi aynı olamaz, tanıştığıma memnun oldum. Bir kabalık ettiysem kusura bakma
Hocam ön yargılı değilim inan, sadece konuya başka bir açıdan bakıyorum. Piyasada ne kadar Çinli firma varsa hepsinin faresini alıp incelemiş bir insanım. Sadece sensör keskinliğinin kötü olduğundan bahsettim. Alacak kişi varsa yine alsın, ama bunu bilerek alsın diyorum. Ve kendimce bu sensörlü hiçbir fareyi önermediğimi belirtiyorum. Gayet açık, günümüz için çok demode ve önermediğim bir sensör. Seni ya da ürünü kötülemek gibi bir niyetim de yok. Sen nasıl önerdiğini belirttiysen konuda, ben de önermediğimi belirtiyorum uygun bir üslupla. Olayı başka yere çekmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Saygılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kürşad Hasgül
Kardeş senin kafan hep mi böyle sonradan mı oldu ? Anlattığın ürünün bugün ki karşılığı 3 bin TL ve bu mouse 2 aydır kullanıyorum bence süper. 1.5 saat boyunca razer viper ile aralıksız oyun oynadım ve elim sıcakken Claws nova ya geçtim net farkı anlamak için. Net söylüyorum fark hissetmedim. Platik kalitesi de benze fiyatına göre gayet iyi. Denemediğin , eline almadığın ürün hakkında böyle konuşman çok saçma çünkü ürün gerçek anlamda kaliteli ve fiyatlarının kısa sürede çok yukarı çıkacağını düşünüyorum.
razer viper derken hangi model hocam ? bu mouse iile razer viper arasında bir fark hissetmiyorsan bazı duyguların eksik olabilir doktora görünebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeş senin kafan hep mi böyle sonradan mı oldu ? Anlattığın ürünün bugün ki karşılığı 3 bin TL ve bu mouse 2 aydır kullanıyorum bence süper. 1.5 saat boyunca razer viper ile aralıksız oyun oynadım ve elim sıcakken Claws nova ya geçtim net farkı anlamak için. Net söylüyorum fark hissetmedim. Platik kalitesi de benze fiyatına göre gayet iyi. Denemediğin , eline almadığın ürün hakkında böyle konuşman çok saçma çünkü ürün gerçek anlamda kaliteli ve fiyatlarının kısa sürede çok yukarı çıkacağını düşünüyorum.
claws nova demişsin forumdaki ürün nexus yani ürünü denememişsin denemediğin ürünü vatanı savunur gibi savunuyorsun ? mouselar hakkında en ufak bilgin yok .
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle biraz dahaa para koyup steelseries prime alınır fiyat farkından çok performans kalite farkı var 300 lirayı çöpe atmaktansa daha iyi bir ürün almak daha mantıklı

Son düzenleme:

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Ensar Polat
hala aynı para ahhahaha

Top Bottom