Kıvanç🖱️
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,699
- İsim
- Kıvanç
- İlgilendiği Kategoriler
- Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Düşüncene saygı duymakla beraber hiç abarttığımı da düşünmüyorum hocam. Alıp senelerce kullanmak istediğimiz bir ekipman olan fareye verilecek parayı bir kere vereceğiz sonuçta. Onda da gidip 310 ₺ verip rezil olmamak taraftarıyım. F/P ürünleri olan firmaları takdir etmeyenimiz var mı bu mevcut ekonomik şartlarda zaten?Biraz abartmışsın bence
300 liralık mouseyi alan adam beğenmese ne olacak? Sağına soluna, kutusuna zarar vermediği takdirde zaten iadesini yapar geçer. Bence çok korkunç ve hazin bir son parayı döküp beğenmediğin bir üründe yaşanabilir. Bu mouse fiyat/performans skalasında kimseyi hayal kırıklığına uğratacak kadar da beklenti içine sokmaz, bu fiyat bandında ki fareler arasında da kimseyi üzmez.
Maalesef günümüzde alım gücü azaldı. Herkes parayı basıp basilisk v3 alamıyor. Uygun bütçeli ekipmanla oynayan arkadaşlarımız var. Şükür benim için bu gibi şeylerin önemi yok. Ama yakın çevremde abi uygun fiyatlı klavye, mouse, kulaklık önerilerin nelerdir dediklerinde bir iki bir şey söylemek, yorum yapmak hoşuma gidiyor.
Ürününe bir katma değer katıp, uygun fiyattan kullanıcıya sunmaya çalışan firmaları takdir ediyorum. Bu üründe mesela yazılımı fena değil. Bence bir alıp denersen çok korkunç ve hazin bir sonun olmayacağını düşünüyorum