Fiyatına göre pek bir kötü yönü yok denebilir.s98 falan vardı aklımda bu nasıldır sizce alınır mı neleri kötüdür fiyatı ucuz hosuma da gitti acıkcası
Bahsettiğin klavye A4Tech ise o klavye Çok katmanlı yani sağlam , mekanık ve hot swap bir klavye . Spectrumun membran ve kalitesi de parasına göre olacak. Ona göre düşün ama 800 liraya alınabilecek en iyisi diye düşünüyorum.s98 ile arasında ne gibi farklar vardır
yok hocam bu RK S98 ROYAL KLUDGEBahsettiğin klavye A4Tech ise o klavye Çok katmanlı yani sağlam , mekanık ve hot swap bir klavye . Spectrumun membran ve kalitesi de parasına göre olacak. Ona göre düşün ama 800 liraya alınabilecek en iyisi diye düşünüyorum.
Ya Royal Kludge özellik olarakta A4Tech gibi işte. Bence ekran , görüntü ve pazarlama taktiği , gereksiz.yok hocam bu RK S98 ROYAL KLUDGE
bütce cıkar ama setup beyaz, klavyeler hakkında hic bilgim yok herhangi klavye alırsam üzerindeki tuşlar ve red switch falan degisiyor mu gtada bunun gibi klavyelerde ucak sürerken ne yapıcamYa Royal Kludge özellik olarakta A4Tech gibi işte. Bence ekran , görüntü ve pazarlama taktiği , gereksiz.
Ben bütçem çıkarsa bunu alırdım.
Yani uyumlu bulursan her türlü değiştirirsin fakat gerek yok mousepad i siyah beyaz tonlarda alıp mouse u da beyaz yaptın mı tamamdırbütce cıkar ama setup beyaz, klavyeler hakkında hic bilgim yok herhangi klavye alırsam üzerindeki tuşlar ve red switch falan degisiyor mu gtada bunun gibi klavyelerde ucak sürerken ne yapıcam
Yok hocam siyah beyaz ya mousepad i siyah beyaz yapıp mouse u beyaz alırsan mükemmel dururdu , ama neyse hayırlı olsun .700 tl olanı yeni aldım hocam cok sırıtmaz mı siyah klavye