O konuda bir bilgim yokv2 oyun konusunda nasıl rekabetçi oyunlar oynuyorum da
kulaklığın özelliklerine bakarak anlıcağın şeyler onlar 40 mm olmasın db oranı 105 altında kesinlikle olmasın 50 mm olsun ve 105 db üstü kulaklık almaya çalışın. frekans aralığı 20hz 20hz olsun.v2 oyun konusunda nasıl rekabetçi oyunlar oynuyorum da
Bütçe olarak 1000 tl düşünüyorum sen ne önerirsinkulaklığın özelliklerine bakarak anlıcağın şeyler onlar 40 mm olmasın db oranı 105 altında kesinlikle olmasın 50 mm olsun ve 105 db üstü kulaklık almaya çalışın. frekans aralığı 20hz 20hz olsun.
öneri yapamayacağım ama sende yeni bi konu aç istersen 1k lık bence.Bütçe olarak 1000 TL düşünüyorum sen ne önerirsin
Ben yeni aldım bence aşırı iyiv2 oyun konusunda nasıl rekabetçi oyunlar oynuyorum da
Ben böyle bir sorun yaşamadım sana denk gelmiştir belki.Genel olarak cloud 2 ve blackshark v2 önerildi cloud 2 aldım ve dip ses sorunu var iade edip v2 alacağım
Ben alalı 1 ay olmadı taş gibi mübarek ilk çıktığında neyse şimdi o. Ve ben çoğu kulaklığı denedim v2 dahil. En iyi ses kalabildiğim cloud 2 oldu. Ama müzik vs. Olarak çok da iyi değil. Sadece oyunsa cloud 2. Ancak oyun çok oynamıyorsan v2 alabilirsin. Dip ses bende yok. Senin üründe sıkıntı olabilirGenel olarak cloud 2 ve blackshark v2 önerildi cloud 2 aldım ve dip ses sorunu var iade edip v2 alacağım
bende cloud 2 corsair void elite arasında gidiyorum geliyorum sorunlu hepBen alalı 1 ay olmadı taş gibi mübarek ilk çıktığında neyse şimdi o. Ve ben çoğu kulaklığı denedim v2 dahil. En iyi ses kalabildiğim cloud 2 oldu. Ama müzik vs. Olarak çok da iyi değil. Sadece oyunsa cloud 2. Ancak oyun çok oynamıyorsan v2 alabilirsin. Dip ses bende yok. Senin üründe sıkıntı olabilir
Dostum 5 yıl önceki modeli satmıyorlar ki versiyonu güncellendi en son. Kullanıyorum ve aşırı iyi veriyor sesleri.Cloud 2 bana sorarsanız artık alınmamalı çok eski
Çeyize falan konulacak durumda artık
Blackshark V2 alırdım ben olsam iade edip
Değişim yapmayıda düşündüm ama tekrak aynı sorun olursa diye düşündümBen alalı 1 ay olmadı taş gibi mübarek ilk çıktığında neyse şimdi o. Ve ben çoğu kulaklığı denedim v2 dahil. En iyi ses kalabildiğim cloud 2 oldu. Ama müzik vs. Olarak çok da iyi değil. Sadece oyunsa cloud 2. Ancak oyun çok oynamıyorsan v2 alabilirsin. Dip ses bende yok. Senin üründe sıkıntı olabilir