Neler Yeni

Cloud 2 mi almalıyım?

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
hs80 mi aşıyor ve kablolu kullanıyorm fakat kumaş ped derken cloud 2 kullanmıyorm hs80 kullanıyorm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kumaş değil deri de değil ikisinin karısımı fazla ses vermıyor öyle aman aman fazla fark yok deriyle yani yalıtım için
hs80 pedleri uzun kullanımda terleme veya soyulma yapıyormu eski kullaklıgım hep soyuldu

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
Cloud 2'nin oyun ve film performansı iyi müzik ise eh işte. Dolby ile biraz ayar çekince güzel oluyor. Basslar çok kuvvetli filmlerde de güzel oluyor. Mikrofon ortalama.
Ek olarak dip ses sorunu var ama rahatsız etmiyor fazla.

Armi3067

80+ Bronze
1.5K'ya aldım şuan 2K'ya var galiba ve alınır çünkü HP üretiyor yenilenmiş halleri piyasada yani 10 yıl önceki kulaklık değil. FPS tarafında bence hala en iyisi sonuçta gidip 5-6K'lık kulaklık denemedim ama bu sınıfta en iyisi

beter09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
ben biliyorum yorum yapan arkadaşa açıklama yaptım 12 yıllık emektarda olup senin masaüstünde nasıl yok demesine cevap verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani belki zorlayabilirsin fakat alırsan pişman olacağını sanmıyorum
hocam uzun kullanımda nasıl peki baş üstünde fazla kullanımda sizce ağrı yapar mı çünkü genel olarak uzun süre bilgisayar başında çalışıyorum ekstra olarak kablosu nasıl örme kablo vs kolay kolay deforme olur mu? ve tekrar dan sorayım sizce Asus Rog Strix Go 2.4 modelini nasıl değerlendirirsiniz kullanımını gerçekleştirdiniz mi veya çevrenizde kullanan oldu mu?

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Cloud 2 eskidi artık bütçeni arttırma şansın varsa cloud 3 alabilirsin veya SteelSeries Arctis Nova 3

beter09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Cloud 2 eskidi artık bütçeni arttırma şansın varsa cloud 3 alabilirsin veya SteelSeries Arctis Nova 3
hacı 3 kulaklık arasında kaldım işte ya HyperX Cloud 2 - Rog Strix Go 2.4 - Corsair HS80 bunlardan birini alıcam kesin fakat hangisini alsam karar veremedim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Emir
hocam uzun kullanımda nasıl peki baş üstünde fazla kullanımda sizce ağrı yapar mı çünkü genel olarak uzun süre bilgisayar başında çalışıyorum ekstra olarak kablosu nasıl örme kablo vs kolay kolay deforme olur mu? ve tekrar dan sorayım sizce Asus Rog Strix Go 2.4 modelini nasıl değerlendirirsiniz kullanımını gerçekleştirdiniz mi veya çevrenizde kullanan oldu mu?
gerçekleştirmedım bilgi veremem fakat bende ağrı yapmıyor kablosu örme değil normal kablo kolay deforma da olcagnı sanmıyorum yaklasık 5 6 aydır kullanıyorum ilk aldıgım gibi kararsız kaldıysanız itopya da ikisini de deneyimleyebilirsiniz hem hs80i hemde asus rogu sonradan alıcagınız yeri belirlersniz zaten asus rog itopya da,hs80 de hepsiburada da

beter09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
gerçekleştirmedım bilgi veremem fakat bende ağrı yapmıyor kablosu örme değil normal kablo kolay deforma da olcagnı sanmıyorum yaklasık 5 6 aydır kullanıyorum ilk aldıgım gibi kararsız kaldıysanız itopya da ikisini de deneyimleyebilirsiniz hem hs80i hemde asus rogu sonradan alıcagınız yeri belirlersniz zaten asus rog itopya da,hs80 de hepsiburada da
oturduğum bölgede maalesef itopya şubesi yok keşke olsa monitör almayı da düşünüyorum hem gözümle görüp düşünüp 2 sinide alırdım :(

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
hacı 3 kulaklık arasında kaldım işte ya HyperX Cloud 2 - Rog Strix Go 2.4 - Corsair HS80 bunlardan birini alıcam kesin fakat hangisini alsam karar veremedim
hacı cloud 2 al geç. asus kulaklık alınmaz

Top Bottom